Logotipo

Boxe alien

Boxa Audio Driver Alien Station (tweeter ) , impedanta 8 Ohm , Negru , Impedanta 8 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Boxa Audio Driver Alien Station (tweeter ) , impedanta 8 Ohm , Negru , Impedanta 8 Ohmi

Boxa audio portabila, difuzor 12inch , USB ,Alien, microfon wireless, Bluetooth, radio, telecomanda, culoare neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa audio portabila, difuzor 12inch , USB ,Alien, microfon wireless, Bluetooth, radio, telecomanda, culoare neagra

Tweeter dinamic 8ohm AVD-502, 20W Vezi Pretul
Share:

Tweeter dinamic 8ohm AVD-502, 20W

Difuzor 38cm, 15inch, HWF-0315 Alien, 8ohm, 600W Vezi Pretul
Share:

Difuzor 38cm, 15inch, HWF-0315 Alien, 8ohm, 600W

Difuzor 38cm, Alien g1501, 8ohm, 250W Vezi Pretul
Share:

Difuzor 38cm, Alien g1501, 8ohm, 250W

Difuzor, 18inch, Alien AN-3018, 8ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor, 18inch, Alien AN-3018, 8ohm

Tweeter piezzo F3, 100W, 4-8Ohm Vezi Pretul
Share:

Tweeter piezzo F3, 100W, 4-8Ohm

Set de 2 boxe auto Peiying Alien , Putere Max 120 W , Sensibilitate 90 dB , Con Injectie , Impedanta 4 ohmi Vezi Pretul
Share:

Set de 2 boxe auto Peiying Alien , Putere Max 120 W , Sensibilitate 90 dB , Con Injectie , Impedanta 4 ohmi

Tweeter dinamic 8ohm, 20W AVD-501 Vezi Pretul
Share:

Tweeter dinamic 8ohm, 20W AVD-501

Difuzor 15inch Alien AN-0315 8ohm, 400W Vezi Pretul
Share:

Difuzor 15inch Alien AN-0315 8ohm, 400W

Boxe alien

Ce pret are Boxe alien?

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in loc despre Google. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exclusive despre piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti descoperi cu o caramida in teren despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acum aceste boxe alien nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa va ganditi la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin deosebit despre puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu este deloc o problema. 

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica.