Logotipo

Boxe atmos

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru

Sistem Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2, Negru

Cablu Boxe Inakustik Excellence Atmos Air OFC, high end Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe Inakustik Excellence Atmos Air OFC, high end

Boxe Sony SSCSE, Dolby Atmos, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Sony SSCSE, Dolby Atmos, Negru

Boxe Dolby Atmos Quadral Phase A5 negre, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe Dolby Atmos Quadral Phase A5 negre, pereche

Set 2 Boxe Dolby Atmos, Jamo ATM 50, Negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Dolby Atmos, Jamo ATM 50, Negru

Boxe Dolby Atmos Tangent Spectrum XATM albe, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe Dolby Atmos Tangent Spectrum XATM albe, pereche

Boxe podea Definitive Technology BP-9020 Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Definitive Technology BP-9020

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxe atmos

De unde sa cumperi Boxe atmos?

Vorbitorii vin intr-o varietate cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gaseste mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in incapere in casa ta. 

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, doi care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor sapte al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai importante difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi despre carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas deosebit despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei genera greu de gasit ceva mai bun.