Logotipo

Boxe audi

Boxa Bluetooth Audi Sport, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Audi Sport, Negru

Boxa portabila bluetooth, originala Audi Sport, Negru/Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth, originala Audi Sport, Negru/Rosu

Carcasa subwoofer, pentru Audi A3, Basser - 000894 Vezi Pretul
Share:

Carcasa subwoofer, pentru Audi A3, Basser - 000894

Interfata Drive Box IMMO ON / OFF VAG VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7 Vezi Pretul
Share:

Interfata Drive Box IMMO ON / OFF VAG VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7

Emblema Boxe Adeziv Bose Aluminiu Vezi Pretul
Share:

Emblema Boxe Adeziv Bose Aluminiu

Boxa audio originala Audi Sport design negru / rosu, 3W Vezi Pretul
Share:

Boxa audio originala Audi Sport design negru / rosu, 3W

Boxa Clasica Bluetooth Audi Sport, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Clasica Bluetooth Audi Sport, Negru

Suporti perete, boxe, 2 bucati, WB-201, Audio Pro Vezi Pretul
Share:

Suporti perete, boxe, 2 bucati, WB-201, Audio Pro

Interfata MediaTek™ VAG Drive Box IMMO OFF - VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7 Vezi Pretul
Share:

Interfata MediaTek™ VAG Drive Box IMMO OFF - VW Audi Seat Skoda EDC15/ME7

Covoare cauciuc tip tavita Audi A3 8l fabricatie 1996-2003 Vezi Pretul
Share:

Covoare cauciuc tip tavita Audi A3 8l fabricatie 1996-2003

Boxe audi

Cat costa Boxe audi?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Vorbitorii vin intr-o diversitate cuprinzatoare de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti obtine intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul tine ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor zece al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau cunoscute despre piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti gasi cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest mod incat sa puteti sti daca difuzorul domnia voastra se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Asadar, fie cautati prima tine pereche despre boxe audi in moment ce construiti un sistem despre muzica, modernizati o pereche veche de boxe audi bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai de calitate boxe audi pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum.