Logotipo

Boxe bang olufsen

Boxa portabila Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, Grey Mist Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, Grey Mist

Sistem audio Bang & Olufsen Beoplay A9 GVA 4th .Gen, Anthracite/Dark 2 Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Bang & Olufsen Beoplay A9 GVA 4th .Gen, Anthracite/Dark 2

Boxa portabila Bang&Olufsen BeoSound 1 GVA, wireless, Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bang&Olufsen BeoSound 1 GVA, wireless, Argintiu

Boxa portabila wireless Bang&Olufsen, Beolit 20, Black Anthracite Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila wireless Bang&Olufsen, Beolit 20, Black Anthracite

Casti on-ear Bang&Olufsen Beoplay H9 3rd gen, Wireless, Noise canceling, Argilla Bright Vezi Pretul
Share:

Casti on-ear Bang&Olufsen Beoplay H9 3rd gen, Wireless, Noise canceling, Argilla Bright

Sistem audio Beoplay A9 4th Gen, Google Assistant, Black/Black Walnut Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Beoplay A9 4th Gen, Google Assistant, Black/Black Walnut

Casti audio Bang&Olufsen, Beoplay E8 Sport, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio Bang&Olufsen, Beoplay E8 Sport, Black

Casti on-ear Bang&Olufsen Beoplay H9 3rd gen, Wireless, Noise canceling, Negru Vezi Pretul
Share:

Casti on-ear Bang&Olufsen Beoplay H9 3rd gen, Wireless, Noise canceling, Negru

Boxa portabila Bang&Olufsen BeoSound 1 GVA, wireless, Bronze Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bang&Olufsen BeoSound 1 GVA, wireless, Bronze

Casti audio Bang & Olufsen E8 3.0, Black Vezi Pretul
Share:

Casti audio Bang & Olufsen E8 3.0, Black

Boxe bang olufsen

Ce pret are Boxe bang olufsen?

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in stil similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia voi Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta). 

Asadar, fie cauti prima domnia voastra pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai cunoscute boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in sol despre Google. 

Aceste boxe bang olufsen compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor zece al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Acum aceste boxe bang olufsen nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.