Logotipo

Boxe birou

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16 Vezi Pretul
Share:

Veioza Mini - Lampa de Veghe pentru Interior, cu Boxa Bluetooth si Senzori Atingere, M16

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W

Lampa de birou LED cu boxa, jocuri de lumini si TF slot de card, V-TAC, Rosie Vezi Pretul
Share:

Lampa de birou LED cu boxa, jocuri de lumini si TF slot de card, V-TAC, Rosie

Suport Telefon, Snack box, Universal, Alb, 16 cm Vezi Pretul
Share:

Suport Telefon, Snack box, Universal, Alb, 16 cm

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Rosu, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Rosu, 100W

Burete acustic & izolator fonic pentru Studio, Cinema, Home Cinema, Club, Bar, Restaurant, Birouri, Locuinte, Boxe si incinte. Mystyle ProFonic Vezi Pretul
Share:

Burete acustic & izolator fonic pentru Studio, Cinema, Home Cinema, Club, Bar, Restaurant, Birouri, Locuinte, Boxe si incinte. Mystyle ProFonic

Cutie organizare cabluri, gestionare cabluri birou, organizator, Cable Management Box, gri, FMD091 Vezi Pretul
Share:

Cutie organizare cabluri, gestionare cabluri birou, organizator, Cable Management Box, gri, FMD091

Organizator cabluri, cutie gestionare cabluri birou, Cable Management Box, gri FMD172 Vezi Pretul
Share:

Organizator cabluri, cutie gestionare cabluri birou, Cable Management Box, gri FMD172

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO Vezi Pretul
Share:

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO

Boxe birou

Ce pret are Boxe birou?

Majoritatea boxe biroulor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul voi ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Acestea sunt cele mai folositori si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in mod normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in afara despre multime. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, este necesar sa dezbateti la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in particular de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si din timp in timp nu sunt portabile. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 10 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Asadar, fie vrei prima dvs pereche despre boxe birou in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe birou bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai exotice boxe birou pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum.