Logotipo

Boxe blue

Boxa portabila metalica Optimus AT X44, rezistenta la apa, 3w, bluetooth, radio FM, handsfree, card micro-sd, blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila metalica Optimus AT X44, rezistenta la apa, 3w, bluetooth, radio FM, handsfree, card micro-sd, blue

Boxa portabila Ultimate Ears BOOM 3, 984-001362, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears BOOM 3, 984-001362, Bluetooth, IP67, Blue

Boxa bluetooth House of Marley No Bounds EM-JA015, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth House of Marley No Bounds EM-JA015, Blue

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxa portabila bluetooth Soundvox™ WS-887, Albastra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Soundvox™ WS-887, Albastra

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 984-000479, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 984-000479, Blue

Set difuzoare auto coaxial Alpine SXE-Blue, SXE-17C2, 6-1/2" (16.5 cm), 2 cai, 240W, 60W RMS Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare auto coaxial Alpine SXE-Blue, SXE-17C2, 6-1/2" (16.5 cm), 2 cai, 240W, 60W RMS

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro, MID-BLUE Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro, MID-BLUE

Boxa Portabila Bluetooth cu Lampa iUni M16, Slot Card, Multicolor, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Bluetooth cu Lampa iUni M16, Slot Card, Multicolor, Blue

Microfon karaoke WS-858 Albastru Boxa inclusa, SD Card, USB, AUX Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke WS-858 Albastru Boxa inclusa, SD Card, USB, AUX

Boxe blue

Cat costa Boxe blue?

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in mod similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Asadar, fie doresti prima dvs. pereche despre boxe in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune boxe pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe blue minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in odaie in casa ta. 

In timp ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

In moment ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica.