Logotipo

Boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3750 Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3750

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3760 40W, cu telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3760 40W, cu telecomanda

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3860 40W, cu telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3860 40W, cu telecomanda

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3850 negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Bluetooth 2.1 Akyta AB-3850 negru

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, bleu Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, bleu

Boxa bluetooth Akyta AB131, 3W, super bass, albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Akyta AB131, 3W, super bass, albastru

Boxa bluetooth Akyta AB131, 3W, super bass, mov Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Akyta AB131, 3W, super bass, mov

Boxa portabila bluetooth Akyta AB-210, 6W, BASS, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Akyta AB-210, 6W, BASS, negru

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Akyta AB-185, 3W, negru

Pachet Boxa bluetooth Akyta AB131 cu baterie suplimentara 4000 mah pentru functionare indelungata Vezi Pretul
Share:

Pachet Boxa bluetooth Akyta AB131 cu baterie suplimentara 4000 mah pentru functionare indelungata

Boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w

Cat costa Boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w?

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea nevoie de mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere este mai comun si mai simplu de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la trei sau mai multe boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w la un moment dat. 

Deoarece sunt o idee atat despre geniala pentru atat de multi dintre noi, este o varietate uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai importante boxe portabile pe care le puteti cumpara in acest an. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai discutam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a poti cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu este difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai buna decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei descoperi prea multe utilitati in el. 

Acest nou woofer despre patru inci (dimensiunea mijlocie in 8 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, vei poti avea o imagine stereo si mai generoasa care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 5 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche de boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w - indiferent cat de bune este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai prestigioase boxe bluetooth 2.1 akyta ab 3760 40w pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei poti avea cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa.