Logotipo

Boxe bowers

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 804 D3, finisaj Negru Lucios, pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 804 D3, finisaj Negru Lucios, pereche

Boxa Bowers & Wilkins Formation Flex 100W Vezi Pretul
Share:

Boxa Bowers & Wilkins Formation Flex 100W

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 603, culoare Negru, Pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 603, culoare Negru, Pereche

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 702 S2, culoare Negru Lucios, Pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 702 S2, culoare Negru Lucios, Pereche

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 603, culoare Alb, Pereche Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea HI-FI Bowers & Wilkins 603, culoare Alb, Pereche

Boxe de raft Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition Alb

Boxa Bluetooth Bowers & Wilkins T7 GOLD Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bowers & Wilkins T7 GOLD

Boxe de podea Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Alb

Boxa centru Bowers & Wilkins HTM71 S2, finisaj Gloss Black Vezi Pretul
Share:

Boxa centru Bowers & Wilkins HTM71 S2, finisaj Gloss Black

Boxe de podea Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition Negru

Boxe bowers

Ce pret are Boxe bowers?

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest mod incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Cu unul drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe bowers minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in odaie in casa ta. 

Cu unul drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in soi similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia tine Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe incapere in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Este o afirmatie indrazneata, in special cu cantitatea mare despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre.