Logotipo

Boxe canton

Subwoofer Canton AS 2020 SC, Activ, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Canton AS 2020 SC, Activ, 100W RMS, Negru

Boxe wireless Canton your Duo Dock Starter Pack, Negru lucios Vezi Pretul
Share:

Boxe wireless Canton your Duo Dock Starter Pack, Negru lucios

Boxe pasive podea Canton Ergo 690 DC, 170W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe pasive podea Canton Ergo 690 DC, 170W RMS, Negru

Boxe compacte Canton GLE 426.2, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Canton GLE 426.2, Negru

Boxe podea Canton CHRONO 519 DC, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Canton CHRONO 519 DC, Negru

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Negru

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Alb

Boxe compacte Canton Pro XL.3, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Canton Pro XL.3, Alb

Boxa Pasiva centru Canton GLE 456 Center, 80W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Pasiva centru Canton GLE 456 Center, 80W RMS, Negru

Camera supraveghere falsa de interior tip box, cu design realistic Vezi Pretul
Share:

Camera supraveghere falsa de interior tip box, cu design realistic

Boxe canton

De unde sa cumperi Boxe canton?

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul tine atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sector sa umple doar o camera mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 3 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exclusive difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe canton minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in incapere in casa ta. 

Este o afirmatie indrazneata, exceptional cu cantitatea mica de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Cu patru drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, patru care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Asadar, fie vrei prima domnia voastra pereche despre boxe canton in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxe canton bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exotice boxe canton pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum.