Logotipo

Boxe canton pareri

Subwoofer Canton AS 2020 SC, Activ, 100W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Canton AS 2020 SC, Activ, 100W RMS, Negru

Boxe wireless Canton your Duo Dock Starter Pack, Negru lucios Vezi Pretul
Share:

Boxe wireless Canton your Duo Dock Starter Pack, Negru lucios

Boxe pasive podea Canton Ergo 690 DC, 170W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe pasive podea Canton Ergo 690 DC, 170W RMS, Negru

Boxe compacte Canton GLE 426.2, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Canton GLE 426.2, Negru

Boxe podea Canton CHRONO 519 DC, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe podea Canton CHRONO 519 DC, Negru

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Negru

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Canton Smart Soundbox 3 cu Chromecast integrat, 120 W, multiroom, Alb

Boxe compacte Canton Pro XL.3, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Canton Pro XL.3, Alb

Boxa Pasiva centru Canton GLE 456 Center, 80W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Pasiva centru Canton GLE 456 Center, 80W RMS, Negru

Camera supraveghere falsa de interior tip box, cu design realistic Vezi Pretul
Share:

Camera supraveghere falsa de interior tip box, cu design realistic

Boxe canton pareri

Cat costa Boxe canton pareri?

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe canton pareri minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in incapere in casa ta. 

In cele din urma, patru boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Deoarece sunt o idee atat de fantastica pentru atat despre multi dintre noi, exista o gama uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din succes pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai exotice boxe portabile pe care le puteti descopera in acest an. 

Acest nou woofer despre cinci inci (dimensiunea mijlocie in 7 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti descopera o imagine stereo si mai amplie care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe canton pareri. 

Acest nou woofer de 5 inci (dimensiunea mijlocie in 10 linie) se combina cu un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid despre unda, veti poti gasi o imagine stereo si mai vasta care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea lipsa de mai mult despre un difuzor. In pamant sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe incapere este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la unul sau doi sau mai multe boxe la un moment dat. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu este deloc o problema.