Logotipo

Boxe coloana

Boxa coloana 100V, 40W RMS, IP20, Power Dynamics ICS8 Vezi Pretul
Share:

Boxa coloana 100V, 40W RMS, IP20, Power Dynamics ICS8

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj gri satinat (aluminiu) Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj gri satinat (aluminiu)

Difuzor coloana 10W pe 100V DSP108, montaj exterior / interior, carcasa aluminiu, Waterproof, DSPPA AUDIO Vezi Pretul
Share:

Difuzor coloana 10W pe 100V DSP108, montaj exterior / interior, carcasa aluminiu, Waterproof, DSPPA AUDIO

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj aluminiu Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj aluminiu

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru

Sistem sonorizare biserica, 120W, 6 boxe interior, 2 coloane exterior, microfon si lavaliera wireless, 100m cablu Vezi Pretul
Share:

Sistem sonorizare biserica, 120W, 6 boxe interior, 2 coloane exterior, microfon si lavaliera wireless, 100m cablu

Boxa Radioficare, Dap Audio, CS-330, Alba Tip Coloana, 100v, 30w Vezi Pretul
Share:

Boxa Radioficare, Dap Audio, CS-330, Alba Tip Coloana, 100v, 30w

Coloana audio cu montare pe perete, 100W, ARK403MPBK, Music & Lights Vezi Pretul
Share:

Coloana audio cu montare pe perete, 100W, ARK403MPBK, Music & Lights

Boxa coloana 100V, 50W RMS, IPX4, Power Dynamics OCS5 Vezi Pretul
Share:

Boxa coloana 100V, 50W RMS, IPX4, Power Dynamics OCS5

Boxe coloana

De ce sa cumperi Boxe coloana?

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gasiti in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Vorbitorii vin intr-o varietate generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani obtine mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea necesitate despre mai mult de un difuzor. In sector sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie este calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la unul sau mai multe boxe la un timp dat. 

Aceste boxe coloana compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Acest nou woofer de 10 inci (dimensiunea mijlocie in opt linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti obtine o imagine stereo si mai vasta care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.