Logotipo

Boxe creative pebble

Boxe Creative Pebble v2, 2.0, 8W RMS, USB-C/A & 3.5mm jack, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Creative Pebble v2, 2.0, 8W RMS, USB-C/A & 3.5mm jack, Negru

Boxe Creative Pebble Plus 2.1, 8W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Creative Pebble Plus 2.1, 8W RMS, Negru

Boxe Creative Pebble 2.0 4.4W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Creative Pebble 2.0 4.4W, Negru

Boxe Creative Pebble, 2.0, 4.4W RMS, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxe Creative Pebble, 2.0, 4.4W RMS, Alb

Soundbar PC Creative Stage Air 20W, Bluetooth, acumulator integrat, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC Creative Stage Air 20W, Bluetooth, acumulator integrat, Negru

Boxe 2.1 Creative SBS E2500 High-Performance, 30W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.1 Creative SBS E2500 High-Performance, 30W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru

Boxe 2.0 Creative GIGAWORKS T20 II, 28W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Creative GIGAWORKS T20 II, 28W RMS, Negru

Boxe 2.0 Creative GIGAWORKS T40 II, 32W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Creative GIGAWORKS T40 II, 32W RMS, Negru

Soundbar PC Creative Stage High Performance 160W, Bluetooth, telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC Creative Stage High Performance 160W, Bluetooth, telecomanda, Negru

Boxe 2.0 Creative T15, wireless, bluetooth, NFC, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Creative T15, wireless, bluetooth, NFC, negru

Boxe creative pebble

De ce sa cumperi Boxe creative pebble?

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai apetisante difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe creative pebble despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxe creative pebble desktop, active si wireless. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o camera mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Acum aceste boxe creative pebble nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.