Logotipo

Boxe dali zensor 3

Boxe Raft Dali Oberon 3, Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe Raft Dali Oberon 3, Negre

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box, 3 buc stea ninja 5 colturi Vezi Pretul
Share:

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box, 3 buc stea ninja 5 colturi

Proiector joc de lumini Disco si boxa, cu telecomanda, bluetooth, usb mp3 - CMBL Vezi Pretul
Share:

Proiector joc de lumini Disco si boxa, cu telecomanda, bluetooth, usb mp3 - CMBL

Pumnal tip box, rozeta autoaparare cu 3 capete mort, 1 cm grosime, negru Vezi Pretul
Share:

Pumnal tip box, rozeta autoaparare cu 3 capete mort, 1 cm grosime, negru

Boxa 3W 2.1 bluetooth BLAST Vezi Pretul
Share:

Boxa 3W 2.1 bluetooth BLAST

Boxa 3W 4.0 bluetooth cu radio FM BEAT Vezi Pretul
Share:

Boxa 3W 4.0 bluetooth cu radio FM BEAT

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box cap de mort, craniu, 3 buc stea ninja 5 colturi Vezi Pretul
Share:

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box cap de mort, craniu, 3 buc stea ninja 5 colturi

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box cap de mort, craniu, 3 buc stea ninja 4 colturi Vezi Pretul
Share:

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box cap de mort, craniu, 3 buc stea ninja 4 colturi

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box, 3 buc stea ninja 4 colturi Vezi Pretul
Share:

Kit autoaparare pumnal, rozeta, box, 3 buc stea ninja 4 colturi

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxe dali zensor 3

De unde sa cumperi Boxe dali zensor 3?

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o odaie mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 2 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru camera de zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere. 

Este o afirmatie indrazneata, specific cu cantitatea mare despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un stil Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe dali zensor 3 Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre doi inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios.