Logotipo

Boxe das

Boxa tip Line-Array DAS Audio Event-212A Vezi Pretul
Share:

Boxa tip Line-Array DAS Audio Event-212A

Boxa pasiva DAS Audio Vantec 15 Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva DAS Audio Vantec 15

Subwoofer activ DAS Audio Event-121A Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ DAS Audio Event-121A

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 218A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 218A

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 15A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 15A

Boxa pasiva D.A.S AUDIO ALTEA 715 Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva D.A.S AUDIO ALTEA 715

Boxa activa DAS Audio Vantec 12A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa DAS Audio Vantec 12A

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 215A Vezi Pretul
Share:

Boxa activa D.A.S AUDIO VANTEC 215A

Boxa Activa D.A.S VANTEC 20A Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa D.A.S VANTEC 20A

Boxa audio pasiva DAS Arco-4T 50w Vezi Pretul
Share:

Boxa audio pasiva DAS Arco-4T 50w

Boxe das

De ce sa cumperi Boxe das?

Este o afirmatie indrazneata, in particular cu cantitatea mica despre vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai in soi corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in loc despre Google. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin distinct de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si mereu nu sunt portabile. 

In timp ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Platforma AirPlay de la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el. 

Asadar, fie iti doresti prima dvs. pereche despre boxe in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai importante boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in sector de Google.