Logotipo

Boxe de interior

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 25W RMS, negru, Power Dynamics BGO30 Vezi Pretul
Share:

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 25W RMS, negru, Power Dynamics BGO30

Boxa centrala de interior MAGNAT, Monitor Supreme Center 252, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa centrala de interior MAGNAT, Monitor Supreme Center 252, negru

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 25W RMS, alb, Power Dynamics BGO30 Vezi Pretul
Share:

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 25W RMS, alb, Power Dynamics BGO30

Set boxe Power Dynamics, BGO65BK 8ohm interior-exterior 45W, 8 Ohmi Vezi Pretul
Share:

Set boxe Power Dynamics, BGO65BK 8ohm interior-exterior 45W, 8 Ohmi

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 35W RMS, negru, Power Dynamics BGO50 Vezi Pretul
Share:

Set boxe, 8ohm, interior/exterior, IPX5, 35W RMS, negru, Power Dynamics BGO50

Set de boxe interior, 100V/8ohm, 10W, 4", negru, Power Dynamics BV40V Vezi Pretul
Share:

Set de boxe interior, 100V/8ohm, 10W, 4", negru, Power Dynamics BV40V

Sistem Sonorizare Biserica, A11, 4 x Boxe Interior Negre, 2 x Proiectoare Sunet de Exterior, 2 x Microfoane Cu fir Pentru Avon, 1 microfon Fara Fir, Amplificator , 100W Vezi Pretul
Share:

Sistem Sonorizare Biserica, A11, 4 x Boxe Interior Negre, 2 x Proiectoare Sunet de Exterior, 2 x Microfoane Cu fir Pentru Avon, 1 microfon Fara Fir, Amplificator , 100W

Boxa centrala de interior MAGNAT, Monitor Supreme Center 252, mocca Vezi Pretul
Share:

Boxa centrala de interior MAGNAT, Monitor Supreme Center 252, mocca

Trusa 8 piese demontat interior auto PREMIUM,plastic dur,Ideala la demontat boxe, casetofoane, panouri de usi, folie Vezi Pretul
Share:

Trusa 8 piese demontat interior auto PREMIUM,plastic dur,Ideala la demontat boxe, casetofoane, panouri de usi, folie

Difuzor coloana 10W pe 100V DSP108, montaj exterior / interior, carcasa aluminiu, Waterproof, DSPPA AUDIO Vezi Pretul
Share:

Difuzor coloana 10W pe 100V DSP108, montaj exterior / interior, carcasa aluminiu, Waterproof, DSPPA AUDIO

Boxe de interior

Ce pret are Boxe de interior?

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, este necesar sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe de interior minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in camera in casa ta. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai exceptionale difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Vorbitorii vin intr-o diversitate intinsa de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gasiti intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din cand in cand le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat de multi dintre noi, este o diversitate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din soarta pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai importante boxe portabile pe care le puteti poti avea in acest an. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din varietate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in soi normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Compromisul exista ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu exista deloc o problema.