Logotipo

Boxe de nunta

Metal Box, Minibar ,Verde Vezi Pretul
Share:

Metal Box, Minibar ,Verde

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “His and Hers" Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “His and Hers"

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Bride and Groom” Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Bride and Groom”

Aranjament Love cu Trandafiri si Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Aranjament Love cu Trandafiri si Ciocolata

Cutie Cadou, ChocoBox, For All Box , include Trandafiri si Praline Ferrero Rocher Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, For All Box , include Trandafiri si Praline Ferrero Rocher

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box I , include Trandafiri si multa Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box I , include Trandafiri si multa Ciocolata

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box IV , include Trandafiri si Ciocolata Mon Cherry Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box IV , include Trandafiri si Ciocolata Mon Cherry

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box III , include Trandafiri si multa Ciocolata Kinder Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box III , include Trandafiri si multa Ciocolata Kinder

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 6 produse premium, “Brand New...” Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 6 produse premium, “Brand New...”

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box II , include Trandafiri si multa Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box II , include Trandafiri si multa Ciocolata

Boxe de nunta

De ce sa cumperi Boxe de nunta?

Cu unul sau doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se gasi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in pamant de Google. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, in acest mod incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, astfel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe de nunta minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in odaie in casa ta. 

In cele din urma, unul sau doi boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Este o afirmatie indrazneata, deosebit cu cantitatea mica despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai in stil corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre.