Logotipo

Boxe de nunta olx

Metal Box, Minibar ,Verde Vezi Pretul
Share:

Metal Box, Minibar ,Verde

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “His and Hers" Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “His and Hers"

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Bride and Groom” Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Bride and Groom”

Aranjament Love cu Trandafiri si Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Aranjament Love cu Trandafiri si Ciocolata

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 6 produse premium, “Brand New...” Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 6 produse premium, “Brand New...”

Cutie Cadou, ChocoBox, For All Box , include Trandafiri si Praline Ferrero Rocher Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, For All Box , include Trandafiri si Praline Ferrero Rocher

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box III , include Trandafiri si multa Ciocolata Kinder Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box III , include Trandafiri si multa Ciocolata Kinder

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box II , include Trandafiri si multa Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box II , include Trandafiri si multa Ciocolata

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box I , include Trandafiri si multa Ciocolata Vezi Pretul
Share:

Cutie Cadou, ChocoBox, Spring Box I , include Trandafiri si multa Ciocolata

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Wedding Day” Vezi Pretul
Share:

Set cadou pentru nunta, Ambient Box, cu 5 produse premium, “Wedding Day”

Boxe de nunta olx

De unde sa cumperi Boxe de nunta olx?

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea nevoie despre mai mult despre un difuzor. In loc sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe odaie exista calea de urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie exista mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe simultan, jucand de la una sau mai multe surse de sunet la patru sau mai multe boxe la un moment dat. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in sector despre Google. 

Cu doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe de nunta olx nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere.