Logotipo

Boxe delux

Boxa Portabila Soundvox™ KBS-1305, Bluetooth, USB, TF Card, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Soundvox™ KBS-1305, Bluetooth, USB, TF Card, Negru

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru

Microfon karaoke WS-858 , Boxa Inclusa, SD Card, USB, AUX Negru Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke WS-858 , Boxa Inclusa, SD Card, USB, AUX Negru

Microfon karaoke 858 Argentiu, boxa inclusa, SD Card, USB, Selling Depot Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke 858 Argentiu, boxa inclusa, SD Card, USB, Selling Depot

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Albastru, KATHODE Vezi Pretul
Share:

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Albastru, KATHODE

Boxa portabila Akai, ABTS-11B, 10W, Bluetooth, Radio, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Akai, ABTS-11B, 10W, Bluetooth, Radio, Negru

Microfon karaoke Rotosonic W-858 Roz boxa inclusa, Bluetooth, SD Card, USB, AUX Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke Rotosonic W-858 Roz boxa inclusa, Bluetooth, SD Card, USB, AUX

Microfon de Karaoke DOMDRIVE® cu Boxa incorporata, fara fir, Bluetooth, SD Card, USB, AUX, auriu Vezi Pretul
Share:

Microfon de Karaoke DOMDRIVE® cu Boxa incorporata, fara fir, Bluetooth, SD Card, USB, AUX, auriu

Microfon karaoke Disco LED WS1816-Selling Depot, fara fir , cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke Disco LED WS1816-Selling Depot, fara fir , cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, 984-001404, Bluetooth, IP67, Blue

Boxe delux

Ce pret are Boxe delux?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sector sa umple doar o camera mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia domnia voastra Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe camera in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizeaza Google Home pentru asta). 

Compromisul exista ca sistemele despre muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, astfel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum ar fi difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume.