Logotipo

Boxe denon

Boxa wireless Denon HEOS 1, Multiroom, Bluetooth, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 1, Multiroom, Bluetooth, Alb

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 3 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Amplificator Denon Heos Amp + Boxe compacte Q Acoustics 3010, 75W, Nuc

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa wireless Denon HEOS 5 HS2, generatia 2, Wi-Fi, bluetooth, streaming online, multiroom, USB, Alb

Boxe compacte Denon SC-N10, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe compacte Denon SC-N10, Negru

Boxa portabila Denon DSB-50BT, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denon DSB-50BT, Negru

Boxa portabila Denon DSB-50BT, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denon DSB-50BT, Gri

Boxa portabila Wireless Denon Heos 5, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Wireless Denon Heos 5, Negru

Boxa portabila Denon Envaya DSB-250BT, Bluetooth, impermeabilitate IP67, 2 x 13.5W, envaya link, Negru/Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denon Envaya DSB-250BT, Bluetooth, impermeabilitate IP67, 2 x 13.5W, envaya link, Negru/Gri

Boxa portabila Denon DSB-150BT, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denon DSB-150BT, Gri

Boxe denon

Ce pret are Boxe denon?

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate despre mai mult despre un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem de sunet cu mai multe locuinta exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem te ajuta pentru a gestiona mai multe boxe denon simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la cinci sau mai multe boxe denon la un moment dat. 

Cu cateva drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 5 al lui Dali despre oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Vorbitorii vin intr-o varietate intinsa de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti obtine mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol de Google. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe denon relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.