Logotipo

Boxe din sticla

Stand pentru boxe de raft BLACKMOUNT BS-03L din Aluminiu si Sticla - 2 bucati Vezi Pretul
Share:

Stand pentru boxe de raft BLACKMOUNT BS-03L din Aluminiu si Sticla - 2 bucati

Kit Tigara Electronica Joyetech eGo AIO Box 2100mAh - Negru / Negru Vezi Pretul
Share:

Kit Tigara Electronica Joyetech eGo AIO Box 2100mAh - Negru / Negru

Boxe bookshelf Thonet & Vander Kurbis, BT, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe bookshelf Thonet & Vander Kurbis, BT, Negru

Monitor Philips 10”, 5 touch points, 1280x800, 300nit, Android 7.1.2, PoE+, Camera frontala, Sticla protectie 0.7mm, Memorie interna DDR3 2GB eMMC 8GB, WiFi, RJ45, USB, micro SD, HDMI out, Boxe 2x2W, VESA 75x75 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips 10”, 5 touch points, 1280x800, 300nit, Android 7.1.2, PoE+, Camera frontala, Sticla protectie 0.7mm, Memorie interna DDR3 2GB eMMC 8GB, WiFi, RJ45, USB, micro SD, HDMI out, Boxe 2x2W, VESA 75x75

Metal Box, Minibar ,Verde Vezi Pretul
Share:

Metal Box, Minibar ,Verde

Boxa Audio Portabila, Putere 2 x 8 W, Ecran din Sticla, Telecomanda Inclusa, Conectivitate Bluetooth, Port USB, AUX In, SD Card, Radio FM, 2 x Difuzor 4 Inch, Acumulator Reincarcabil Lithium, Design Modern, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Audio Portabila, Putere 2 x 8 W, Ecran din Sticla, Telecomanda Inclusa, Conectivitate Bluetooth, Port USB, AUX In, SD Card, Radio FM, 2 x Difuzor 4 Inch, Acumulator Reincarcabil Lithium, Design Modern, Negru

Suporti boxe pereche Norstone Esse rosu Vezi Pretul
Share:

Suporti boxe pereche Norstone Esse rosu

Boxa portabila Bluetooth Tellur Lycaon, 10W, albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth Tellur Lycaon, 10W, albastru

Suporti boxe pereche Norstone Alva Vezi Pretul
Share:

Suporti boxe pereche Norstone Alva

Boxe auto componente Focal 130 AS, 50W RMS, 13 cm, 2 cai, set 2 difuzoare Vezi Pretul
Share:

Boxe auto componente Focal 130 AS, 50W RMS, 13 cm, 2 cai, set 2 difuzoare

Boxe din sticla

Cat costa Boxe din sticla?

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea nevoie de mai mult despre un difuzor. In pamant sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe odaie este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe locuinta este mai comun si mai simplu despre utilizat ca niciodata. Audio multi-camera exista exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe simultan, jucand despre la una sau mai multe surse de sunet la trei sau mai multe boxe la un timp dat. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche despre boxe - indiferent cat de de incredere este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai de calitate boxe stereo pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei descopera cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Cu cinci drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acum aceste boxe din sticla nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.