Logotipo

Boxe dynavoice

Sistem audio Boxe podea Dynavoice Definition DF-8 + Amplificator Yamaha R-N602 Vezi Pretul
Share:

Sistem audio Boxe podea Dynavoice Definition DF-8 + Amplificator Yamaha R-N602

Boxe Podea Dynavoice Definition DF-8 Vezi Pretul
Share:

Boxe Podea Dynavoice Definition DF-8

Boxe Podea Dynavoice Challenger M-65 Ex V.4 Vezi Pretul
Share:

Boxe Podea Dynavoice Challenger M-65 Ex V.4

Boxa Centru Dynavoice Magic C4 EX Vezi Pretul
Share:

Boxa Centru Dynavoice Magic C4 EX

Boxe De Raft Dynavoice Challenger S-5 EX V.4 Vezi Pretul
Share:

Boxe De Raft Dynavoice Challenger S-5 EX V.4

Boxe Raft Dynavoice Magic S-4 EX V.3 Vezi Pretul
Share:

Boxe Raft Dynavoice Magic S-4 EX V.3

Boxe Dynavoice Challenger M-105 EX (V.4) Vezi Pretul
Share:

Boxe Dynavoice Challenger M-105 EX (V.4)

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Negre Vezi Pretul
Share:

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Negre

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Albe Vezi Pretul
Share:

Boxe Surround Dynavoice Magic FX-4 EX (V.3), Albe

Boxe De Raft Dynavoice Definition DM-6 negre Vezi Pretul
Share:

Boxe De Raft Dynavoice Definition DM-6 negre

Boxe dynavoice

De unde sa cumperi Boxe dynavoice?

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor zece al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum este Superglue se lipeste de degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai importanti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in odaie in casa ta. 

Vorbitorii vin intr-o varietate cuprinzatoare despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani cumpara mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din moment in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa cautati de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acest nou woofer de sase inci (dimensiunea mijlocie in doi linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, vei descopera o imagine stereo si mai generoasa care va permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Aceste boxe dynavoice compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.