Logotipo

Boxe e46

Set inele boxe BMW E46, diametru 165 mm Vezi Pretul
Share:

Set inele boxe BMW E46, diametru 165 mm

Set inele boxe BMW E46, diametru 130 mm Vezi Pretul
Share:

Set inele boxe BMW E46, diametru 130 mm

Baterie Laptop EcoBox Asus K56C ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus K56C ,2200 mAh

Baterie Laptop EcoBox Asus K56CB ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus K56CB ,2200 mAh

Baterie Laptop EcoBox Asus E46 ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus E46 ,2200 mAh

Covoare cauciuc tip tavita Bmw Seria 3 E46 fabricatie 1998-2005 Vezi Pretul
Share:

Covoare cauciuc tip tavita Bmw Seria 3 E46 fabricatie 1998-2005

Baterie Laptop EcoBox Asus E46CM ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus E46CM ,2200 mAh

Baterie Laptop EcoBox Asus E46CA ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus E46CA ,2200 mAh

Baterie Laptop EcoBox Asus E46C ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus E46C ,2200 mAh

Baterie Laptop EcoBox Asus A46E ,2200 mAh Vezi Pretul
Share:

Baterie Laptop EcoBox Asus A46E ,2200 mAh

Boxe e46

Ce pret are Boxe e46?

Platforma AirPlay despre la Apple este solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay de prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv comanda Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a poti avea in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai geniala decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in sortiment normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior despre multime. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Vorbitorii vin intr-o varietate larga de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani gasiti mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar de multe ori le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa aflati despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Este o afirmatie indrazneata, in special cu cantitatea mica de vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In stil evident, aceste boxe e46 nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie de zi sau birou, exista probabil cea mai buna alegere.