Logotipo

Boxe edge

Suporturi boxe pereche telescopici Norstone Finn Edge, Negru Vezi Pretul
Share:

Suporturi boxe pereche telescopici Norstone Finn Edge, Negru

Monitor Philips LED IPS, 31.5 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS, 31.5'' UHD, 60Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, Pivot, Display Port, HDMI, USB, USB-C, 329P1H/00

Monitor Philips LED IPS 27 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS 27'', UHD, 60Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, Pivot, Display Port, 2 X HDMI, USB, USB-C, 279P1/00

Monitor Philips LED IPS 27 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS 27'' QHD, 75Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, Pivot, Display Port, HDMI, DVI, USB, 275B1H/00

Monitor Philips LED IPS 27 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS 27'', QHD, 75Hz, 4ms, FlickerFree, Pivot, Display Port, HDMI, USB, USB-C, 276B1JH/00

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge compatibila cu Apple Watch 3 38mm, negru Vezi Pretul
Share:

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge compatibila cu Apple Watch 3 38mm, negru

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge, compatbil cu Apple Watch 6/5/4 44mm, negru Vezi Pretul
Share:

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge, compatbil cu Apple Watch 6/5/4 44mm, negru

Monitor Philips LED IPS 31.5 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS 31.5'' UHD, 60Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, Display Port Pivot, HDMI, USB, 328B1/00

Monitor Philips LED IPS 31.5 Vezi Pretul
Share:

Monitor Philips LED IPS 31.5'' QHD, 75Hz, 4ms, Adaptive Sync, FlickerFree, Pivot, Display Port, HDMI, USB, 325B1L/00

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge compatibil cu Apple Watch 3 42mm, negru Vezi Pretul
Share:

Carcasa protectoare Otterbox, Exo Edge compatibil cu Apple Watch 3 42mm, negru

Boxe edge

Cat costa Boxe edge?

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau apetisante de piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe edge cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, in acest fel incat sa puteti sti daca difuzorul tine se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in procedeu normal pentru boxe mult mai scumpe, in timp ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Asadar, fie cauti prima tine pereche despre boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai bune boxe pe care sistemul dvs., incapere si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a iti ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi despre pe piata chiar acum. 

In cele din urma, doi boxe edge Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe edge intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, ii nevoie sa va ganditi la ce stil despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin distinct despre puternice. Difuzoarele mai indrazneti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si cateodata nu sunt portabile. 

Deoarece sunt o idee atat de geniala pentru atat de multi dintre noi, exista o varietate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca te ajuta pentru a fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din soarta pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai de incredere boxe portabile pe care le puteti poti obtine in acest an. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.