Logotipo

Boxe eltax

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Explorer, 450W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Explorer, 450W RMS, Negru

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru

Sistem boxe 5.0 Eltax UTAH, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax UTAH, Black

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Exposure, 450W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Exposure, 450W RMS, Negru

Sistem boxe 5.0 Eltax IDAHO, finisaj Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax IDAHO, finisaj Black

Sistem boxe 5.0 Eltax Copenhagen, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax Copenhagen, Black

Boxe de raft pereche, Eltax Monitor III, 180W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft pereche, Eltax Monitor III, 180W, negru

Boxe de podea pereche Eltax Monitor IX, 280W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea pereche Eltax Monitor IX, 280W, negru

Sistem boxe 5.0 Eltax MONACO, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax MONACO, Black

Boxa karaoke cu 2 microfoane, Eltax Voyager BT 12, 350W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa karaoke cu 2 microfoane, Eltax Voyager BT 12, 350W, negru

Boxe eltax

De unde sa cumperi Boxe eltax?

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai traditionale difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe eltax despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxe eltax desktop, active si wireless. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe incapere este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in pamant despre Google. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, asa incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in camera in casa ta. 

In timp ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In mod evident, aceste boxe eltax nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru camera despre zi sau birou, este probabil cea mai fantastica alegere.