Logotipo

Boxe eltax pareri

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Explorer, 450W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Explorer, 450W RMS, Negru

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Dolby Atmos Eltax Monitor ATM negru

Sistem boxe 5.0 Eltax UTAH, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax UTAH, Black

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Exposure, 450W RMS, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Boxe Pasive 5.0 Eltax Exposure, 450W RMS, Negru

Sistem boxe 5.0 Eltax IDAHO, finisaj Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax IDAHO, finisaj Black

Sistem boxe 5.0 Eltax Copenhagen, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax Copenhagen, Black

Boxe de raft pereche, Eltax Monitor III, 180W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft pereche, Eltax Monitor III, 180W, negru

Boxe de podea pereche Eltax Monitor IX, 280W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de podea pereche Eltax Monitor IX, 280W, negru

Sistem boxe 5.0 Eltax MONACO, Black Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe 5.0 Eltax MONACO, Black

Boxa karaoke cu 2 microfoane, Eltax Voyager BT 12, 350W, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa karaoke cu 2 microfoane, Eltax Voyager BT 12, 350W, negru

Boxe eltax pareri

Cat costa Boxe eltax pareri?

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gasiti in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Acest nou woofer de doi inci (dimensiunea mijlocie in 6 linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti obtine o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Cu cinci drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, este necesar sa rezolvati la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin deosebit de puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, de asemenea incat compatibilitatea nu este deloc o problema.