Logotipo

Boxe extreme

Boxe 2.0 Stereo, 4W, Extreme Fusion, USB si jack 3.5mm, aux in, control volum, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Stereo, 4W, Extreme Fusion, USB si jack 3.5mm, aux in, control volum, negre

Boxe 2.0 Extreme Fusion compatibil PC, Mac, conectivitate USB si jack 3.5mm, control volum, intrare casti Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Extreme Fusion compatibil PC, Mac, conectivitate USB si jack 3.5mm, control volum, intrare casti

Boxa portabila Extreme 2, Albastru, Bluetooth Version 4.2, Radio FM, Slot Card, rezistenta la apa, durabilitate baterie, cadou personalizat by Urban Trends ® Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Extreme 2, Albastru, Bluetooth Version 4.2, Radio FM, Slot Card, rezistenta la apa, durabilitate baterie, cadou personalizat by Urban Trends ®

Boxa portabila Bluetooth EXTREME USB, card, radio, autonomie 10 ore, rezistenta la apa Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth EXTREME USB, card, radio, autonomie 10 ore, rezistenta la apa

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank rosu,Selling Depot, Rezistenta la apa Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank rosu,Selling Depot, Rezistenta la apa

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth, USB, Card, Radio, Baterie 10.000 mAH, Autonomie 10 Ore, Rezistenta La Apa, Gri Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Sound FX Extreme Cu Bluetooth, USB, Card, Radio, Baterie 10.000 mAH, Autonomie 10 Ore, Rezistenta La Apa, Gri

Boxa bluetooth Charge Extreme Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth Charge Extreme

Titirez Extreme Top System, cu lansator, Mistery Box, 6cm, New Generation by Urban Trends ® Vezi Pretul
Share:

Titirez Extreme Top System, cu lansator, Mistery Box, 6cm, New Generation by Urban Trends ®

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank Army Kathode Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank Army Kathode

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank albastra Kathode Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila bluetooth Charge Extreme power bank albastra Kathode

Boxe extreme

Ce pret are Boxe extreme?

Probabil ca nu ati auzit de Tribit, dar linia sa despre boxe extreme Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga de cinci inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Cel mai in stil corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas unic de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei genera greu de gasit ceva mai bun. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera despre zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Cel mai in procedeu corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas in general despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, veti efectua greu de gasit ceva mai bun. 

In timp ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai mari si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.