Logotipo

Boxe f

Tweeter piezzo F3, 100W, 4-8Ohm Vezi Pretul
Share:

Tweeter piezzo F3, 100W, 4-8Ohm

Difuzoare auto Pioneer TS-G1320F, 13cm, doua cai, 4 Ohmi, 35W Vezi Pretul
Share:

Difuzoare auto Pioneer TS-G1320F, 13cm, doua cai, 4 Ohmi, 35W

Boxe auto Pioneer TS-A1670F, 3 cai, 16.5 cm, 320W Vezi Pretul
Share:

Boxe auto Pioneer TS-A1670F, 3 cai, 16.5 cm, 320W

Boxa portabila F-Bass bluetooth culoare neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila F-Bass bluetooth culoare neagra

Boxa portabila Bluetooth KATMAI F60, IPX7, 2200mAh, Bassup, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Bluetooth KATMAI F60, IPX7, 2200mAh, Bassup, Negru

Cablu Boxe CableTech Rosu-Negru CCA 2x0.75 mm 1m Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe CableTech Rosu-Negru CCA 2x0.75 mm 1m

Boxa Bluetooth F-27 Optimus Prime Transformers, Ubitec ®, Lumini LED, Radio FM, Cititor de carduri si USB, 5 W, Albastru/Argintiu Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth F-27 Optimus Prime Transformers, Ubitec ®, Lumini LED, Radio FM, Cititor de carduri si USB, 5 W, Albastru/Argintiu

Cablu Boxe CableTech Rosu-Negru CCA 2x1.00 mm 1m Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe CableTech Rosu-Negru CCA 2x1.00 mm 1m

Boxa Portabila Wireless F-18, Bluetooth, Lanterna LED, Suport TF Card, FM, Neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Wireless F-18, Bluetooth, Lanterna LED, Suport TF Card, FM, Neagra

Boxa portabila F1 Plus, Wireless 20 w, Stereo, Bass Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila F1 Plus, Wireless 20 w, Stereo, Bass

Boxe f

De ce sa cumperi Boxe f?

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas in special de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei genera greu despre gasit ceva mai bun. 

Asadar, fie cauti prima dvs. pereche de boxe in moment ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche de boxe bugetare sau mergeti la pauza cu cele mai valoroase boxe pe care sistemul dvs., camera si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai valoroase difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe despre podea, cat si rafturi de carti de recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu este perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta de mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori genera toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.