Logotipo

Boxe fame

Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box Marimea 5, 12-17 kg, 96 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box Marimea 5, 12-17 kg, 96 buc

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 4, 9-14 kg, 168 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 4, 9-14 kg, 168 buc

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 3, 6-10 kg, 204 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 3, 6-10 kg, 204 buc

Scutece-chilotel Pampers Pants XXL Box Marimea 5, 12-17 kg, 152 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece-chilotel Pampers Pants XXL Box Marimea 5, 12-17 kg, 152 buc

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 2, Nou Nascut, 4-8 kg, 240 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Marimea 2, Nou Nascut, 4-8 kg, 240 buc

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Nou Nascut, Marimea 1, 2-5 kg, 156 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Premium Care XXL Box Nou Nascut, Marimea 1, 2-5 kg, 156 buc

Scutece Pampers Active Baby XXL BOX, Marimea 3, 6 -10 kg, 208 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Active Baby XXL BOX, Marimea 3, 6 -10 kg, 208 buc

Scutece Pampers Premium Care Mega Box Marimea 3, 6-10 kg, 120 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece Pampers Premium Care Mega Box Marimea 3, 6-10 kg, 120 buc

Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box, Marimea 7, 17+ kg, 80 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece-chilotel Pampers Pants Mega Box, Marimea 7, 17+ kg, 80 buc

Scutece-chilotel Pampers Pants XXL Box Marimea 6, 15+ kg, 132 buc Vezi Pretul
Share:

Scutece-chilotel Pampers Pants XXL Box Marimea 6, 15+ kg, 132 buc

Boxe fame

De unde sa cumperi Boxe fame?

Nu exista perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand discutam despre vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, ii nevoie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, astfel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in incapere in casa ta. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau apetisante de piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul tine se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si simplu pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest mod incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe fame minuscule cu carabiniere va permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in moment ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in camera in casa ta. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest fel despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Daca doriti sunet in toata casa, vei avea lipsa despre mai mult despre un difuzor. In teren sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din camera in camera, un sistem despre sunet cu mai multe camere este calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe odaie este mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe fame simultan, jucand de la una sau mai multe surse despre sunet la cateva sau mai multe boxe fame la un timp dat.