Logotipo

Boxe fenton

Fenton Set boxa activa/pasiva karaoke, 6.5", USB/RGB, KA-06, 2x60W RMS Vezi Pretul
Share:

Fenton Set boxa activa/pasiva karaoke, 6.5", USB/RGB, KA-06, 2x60W RMS

Difuzor woofer cu con kevlar, 5.25", 100W RMS, 8ohm, Fenton WK14 Vezi Pretul
Share:

Difuzor woofer cu con kevlar, 5.25", 100W RMS, 8ohm, Fenton WK14

Set de 2 boxe, 5", 2x60W RMS, Fenton SHFB658B Vezi Pretul
Share:

Set de 2 boxe, 5", 2x60W RMS, Fenton SHFB658B

Set de boxe active/pasive pentru karaoke, 8", USB/RGB, KA-08, 2x75 RMS, Fenton Vezi Pretul
Share:

Set de boxe active/pasive pentru karaoke, 8", USB/RGB, KA-08, 2x75 RMS, Fenton

Set 2 boxe turn, 6.5", 500W, negru, Fenton SHFT52B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 6.5", 500W, negru, Fenton SHFT52B

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe turn, 3x 6.5", 250W RMS, negru, Fenton SHF80B

Set de boxe 5.25" 80W 4ohmi Bluetooth/USB/AUX Fenton SHF505B Vezi Pretul
Share:

Set de boxe 5.25" 80W 4ohmi Bluetooth/USB/AUX Fenton SHF505B

Pick-Up Vintage, Fenton, cu boxe, RP115 Vezi Pretul
Share:

Pick-Up Vintage, Fenton, cu boxe, RP115

Boxa Portabila Fenton SBS65 cu Bluetooth 50W Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Fenton SBS65 cu Bluetooth 50W

Subwoofer activ, 12", 150W RMS, negru, Fenton SHFS12B Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ, 12", 150W RMS, negru, Fenton SHFS12B

Boxe fenton

De unde sa cumperi Boxe fenton?

Acest nou woofer despre doi inci (dimensiunea mijlocie in patru linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, vei descopera o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe fenton

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Cel mai in mod corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas exceptional de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, vei genera greu despre gasit ceva mai bun. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas specific despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei efectua greu despre gasit ceva mai bun. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

Deoarece sunt o idee atat despre buna pentru atat despre multi dintre noi, exista o gama uriasa despre boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta este o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din multumire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai importante boxe portabile pe care le puteti poti descoperi in acest an. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul tine nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine.