Logotipo

Boxe full range

Difuzor 2" Full-Range, ElectroLAB, 5W/8Ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor 2" Full-Range, ElectroLAB, 5W/8Ohm

Difuzor 2,5" Full-Range, ElectroLAB, 3W/8Ohm Vezi Pretul
Share:

Difuzor 2,5" Full-Range, ElectroLAB, 3W/8Ohm

Telecomanda smart, WeChip, cu Air Mouse si tastatura full Qwerty pentru Android TV, PC, Mac, Proiector, TV box Vezi Pretul
Share:

Telecomanda smart, WeChip, cu Air Mouse si tastatura full Qwerty pentru Android TV, PC, Mac, Proiector, TV box

Televizor Sony 55XH9096, 138.8 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Sony 55XH9096, 138.8 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED

Monitor Gaming LED ASUS 24", VG248QE, 144Hz , 1 ms, Full HD, DP, HDMI, Boxe, NVIDIA 3D Vision Ready, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED ASUS 24", VG248QE, 144Hz , 1 ms, Full HD, DP, HDMI, Boxe, NVIDIA 3D Vision Ready, Negru

Monitor / TV LED Samsung 21.5", Wide, TV Tuner, Full HD, HDMI, Boxe, Gri, LT22B300EW/EN Vezi Pretul
Share:

Monitor / TV LED Samsung 21.5", Wide, TV Tuner, Full HD, HDMI, Boxe, Gri, LT22B300EW/EN

Televizor Sony 55XH9077, 138.8 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED Vezi Pretul
Share:

Televizor Sony 55XH9077, 138.8 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, LED

Monitor Gaming LED IPS AOC 23.8", Full HD, 75Hz, DisplayPort, FreeSync, 1ms, Frameless, Pivot, Negru Vezi Pretul
Share:

Monitor Gaming LED IPS AOC 23.8", Full HD, 75Hz, DisplayPort, FreeSync, 1ms, Frameless, Pivot, Negru

Monitor Curbat Gaming LED VA ASUS TUF 27" ,Full HD, 165Hz, 1ms MPRT, FreeSync, HDR10, HDMI, 120% sRGB, DCI-P3 90%, VG27VH1B Vezi Pretul
Share:

Monitor Curbat Gaming LED VA ASUS TUF 27" ,Full HD, 165Hz, 1ms MPRT, FreeSync, HDR10, HDMI, 120% sRGB, DCI-P3 90%, VG27VH1B

Boxa cu montaj aparent, 3" full range, 3W / 100V, pentru sonorizare si adresare publica, WS01 Vezi Pretul
Share:

Boxa cu montaj aparent, 3" full range, 3W / 100V, pentru sonorizare si adresare publica, WS01

Boxe full range

Ce pret are Boxe full range?

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Pe langa tipul de conexiune wireless, trebuie sa dezbateti la ce sortiment de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in general de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior de Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv achizitia Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu vei gasi prea multe utilitati in el. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de calitate difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe full range despre podea, cat si rafturi despre carti despre recomandat, precum si boxe full range desktop, active si wireless. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, in acest fel incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai indrazneti si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din camera in odaie in casa ta. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand vine vorba de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa rezolvati la ce mod despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin specific despre puternice. Difuzoarele mai mari ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si uneori nu sunt portabile.