Logotipo

Boxe genesis helium 600 2.1

Boxe 2.0 Genesis Helium 400BT Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Genesis Helium 400BT

Boxe 2.0 Genesis Helium 200 Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Genesis Helium 200

Boxe 2.1 Genesis Helium 600 Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.1 Genesis Helium 600

Boxe 2.0 Genesis Helium 300BT, Bluetooth 5.0, iluminare ARGB, 24W Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.0 Genesis Helium 300BT, Bluetooth 5.0, iluminare ARGB, 24W

Boxa portabila profesionala Blaupunkt, PA10, Bluetooth, FM/SD/USB/AUX/KARAOKE, 600W Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila profesionala Blaupunkt, PA10, Bluetooth, FM/SD/USB/AUX/KARAOKE, 600W

Boxa portabila Blaupunkt Bluetooth FM/SD/USB/AUX/KARAOKE 600W MB10 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Blaupunkt Bluetooth FM/SD/USB/AUX/KARAOKE 600W MB10

Soundbar 2.1 Creative Sound BlasterX Katana, Bluetooth, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar 2.1 Creative Sound BlasterX Katana, Bluetooth, Negru

Boxe Edifier 2.1 X600-BK, 40W, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Edifier 2.1 X600-BK, 40W, Negru

Boxa portabila cu Bluetooth 600W NGS + Cadou Cana Romania 100 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth 600W NGS + Cadou Cana Romania 100

Boxa portabila NGS, bluetooth, 600 W, super bass, radio FM Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila NGS, bluetooth, 600 W, super bass, radio FM

Boxe genesis helium 600 2.1

De ce sa cumperi Boxe genesis helium 600 2.1?

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe genesis helium 600 2.1 relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Cel mai in mod corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti realiza greu despre gasit ceva mai bun. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt usor conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Vorbitorii vin intr-o varietate intinsa de preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani cumpara intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din cand in cand le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti de toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Nu exista perfect - este greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, exista scump datorita setului sau bogat de caracteristici si, din pacate, nu te ajuta pentru a fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, exista greu sa dai vina pe Sonos Move cand pronuntam de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere. 

In moment ce caracterul sonic despre baza este instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica.