Logotipo

Boxe goldenear

Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dB Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON REFERENCE cu subwoofer activ incorporat, 12Hz - 35kHz, 93.25dB

Boxe podea GOLDENEAR TRITON TWO+ cu subwoofer activ incorporat, 16Hz - 35kHz, 91dB Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON TWO+ cu subwoofer activ incorporat, 16Hz - 35kHz, 91dB

Boxe satelit de perete / raft GOLDENEAR SUPERSAT 60 (pereche) Vezi Pretul
Share:

Boxe satelit de perete / raft GOLDENEAR SUPERSAT 60 (pereche)

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE cu subwoofer activ incorporat, 14Hz - 35kHz, 92dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE cu subwoofer activ incorporat, 14Hz - 35kHz, 92dB, set 2 boxe

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE.R cu subwoofer activ incorporat, 13Hz - 35kHz, 92dB Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON ONE.R cu subwoofer activ incorporat, 13Hz - 35kHz, 92dB

Boxe podea GOLDENEAR TRITON FIVE, 26Hz - 35kHz, 90dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON FIVE, 26Hz - 35kHz, 90dB, set 2 boxe

Boxe podea GOLDENEAR TRITON SEVEN, 29Hz - 35kHz, 89dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON SEVEN, 29Hz - 35kHz, 89dB, set 2 boxe

Boxe de raft GOLDENEAR AON 2, 42Hz-35kHz, eficienta 89dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft GOLDENEAR AON 2, 42Hz-35kHz, eficienta 89dB, set 2 boxe

Boxe podea GOLDENEAR TRITON THREE+ cu subwoofer activ incorporat, 21Hz - 35kHz, 90dB, set 2 boxe Vezi Pretul
Share:

Boxe podea GOLDENEAR TRITON THREE+ cu subwoofer activ incorporat, 21Hz - 35kHz, 90dB, set 2 boxe

Boxa satelit centru GOLDENEAR SUPERSAT 3C Vezi Pretul
Share:

Boxa satelit centru GOLDENEAR SUPERSAT 3C

Boxe goldenear

De ce sa cumperi Boxe goldenear?

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa iti conectati, in acest fel incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, asa incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca este tot Alexa in loc de Google. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau importante despre piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei afla cu o caramida in pamant de un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul tau de incredere pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, ii nevoie sa va ganditi la ce sortiment despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin in special despre puternice. Difuzoarele mai indrazneti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul domnia voastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in loc sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Vorbitorii vin intr-o varietate generoasa despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti gasi mereu cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar adesea le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul este sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa descoperiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre de fiecare vorbitor. 

Majoritatea boxe goldenearlor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul domnia voastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers.