Logotipo

Boxe high end

Boxe Creative Pebble v2, 2.0, 8W RMS, USB-C/A & 3.5mm jack, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe Creative Pebble v2, 2.0, 8W RMS, USB-C/A & 3.5mm jack, Negru

Boxe high end Thonet & Vander Kugel, BT, Negru,140W Vezi Pretul
Share:

Boxe high end Thonet & Vander Kugel, BT, Negru,140W

Soundbar PC Creative Stage High Performance 160W, Bluetooth, telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Soundbar PC Creative Stage High Performance 160W, Bluetooth, telecomanda, Negru

Boxe 2.1 Creative SBS E2500 High-Performance, 30W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe 2.1 Creative SBS E2500 High-Performance, 30W RMS, Bluetooth, USB, Aux 3.5mm, Telecomanda, Negru

Cablu Boxe 2x4 Inakustik Premium Cupru, high end Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe 2x4 Inakustik Premium Cupru, high end

Boxa activa fixa AKAI DJ-T5, dual USB, card SD, Bluetooth, microfon wireless si telecomanda, 300W Vezi Pretul
Share:

Boxa activa fixa AKAI DJ-T5, dual USB, card SD, Bluetooth, microfon wireless si telecomanda, 300W

Cablu Boxe Inakustik Excellence Atmos Air OFC, high end Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe Inakustik Excellence Atmos Air OFC, high end

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer Yamaha NS-SW100 Negru

Cablu Boxe 2x2.5 Inakustik Premium placat cu Argint, high end Vezi Pretul
Share:

Cablu Boxe 2x2.5 Inakustik Premium placat cu Argint, high end

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem Yamaha MCR-N670D Negru

Boxe high end

Cat costa Boxe high end?

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice de consum. Avem facilitati de testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra de experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult moment cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod despre configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 2 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica de standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica de 200 GBP / 200 USD aici, de la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.  

Aceste boxe high end compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem despre versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau exotice despre piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in loc despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, de asemenea incat sa puteti sti daca difuzorul dvs se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mare masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a descopera in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe high end - indiferent cat despre exceptionale ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai exclusive boxe high end pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti poti cumpara cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa.