Logotipo

Boxe hp

Boxe multimedia HP2000 - 2 W Vezi Pretul
Share:

Boxe multimedia HP2000 - 2 W

Laptop HP 250 G7 cu procesor Intel Core i7-1065G7 pana la 3.90 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Plus Graphics, Free DOS, Dark Ash Silver Vezi Pretul
Share:

Laptop HP 250 G7 cu procesor Intel Core i7-1065G7 pana la 3.90 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 512GB SSD, Intel Iris Plus Graphics, Free DOS, Dark Ash Silver

Subwoofer activ, Studio-M, 150W HP28-SA Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ, Studio-M, 150W HP28-SA

Monitor LED IPS HP 23.8", Full HD, DisplayPort, Negru, P24h Vezi Pretul
Share:

Monitor LED IPS HP 23.8", Full HD, DisplayPort, Negru, P24h

DVD+R DL 8.5 Gb 8X Double Layer Printabil HP , Cake Box , 10 buc - HPDDP10+ Vezi Pretul
Share:

DVD+R DL 8.5 Gb 8X Double Layer Printabil HP , Cake Box , 10 buc - HPDDP10+

DVD-R, 4.7Gb, 16X , HP , Cake Box , 10 buc-HP1610- Vezi Pretul
Share:

DVD-R, 4.7Gb, 16X , HP , Cake Box , 10 buc-HP1610-

Monitor LED IPS HP 27", Full HD, DisplayPort, Negru, P27h Vezi Pretul
Share:

Monitor LED IPS HP 27", Full HD, DisplayPort, Negru, P27h

DVD+R DL 8.5 Gb 8X Double Layer HP , Cake Box , 10 buc- HPDD10+ Vezi Pretul
Share:

DVD+R DL 8.5 Gb 8X Double Layer HP , Cake Box , 10 buc- HPDD10+

Monitor LED IPS HP 27", UHD 4k, Wireless, HP U27, 9TQ13AA Vezi Pretul
Share:

Monitor LED IPS HP 27", UHD 4k, Wireless, HP U27, 9TQ13AA

Laptop HP EliteBook 855 G7, 15.6 inch FHD cu procesor AMD Ryzen 7 PRO 4750U (1.7GHz, up to 4.1GHz, 8MB), AMD Radeon Graphics, 16GB, SSD 512GB, no ODD, Windows 10 Pro, Argintiu Vezi Pretul
Share:

Laptop HP EliteBook 855 G7, 15.6 inch FHD cu procesor AMD Ryzen 7 PRO 4750U (1.7GHz, up to 4.1GHz, 8MB), AMD Radeon Graphics, 16GB, SSD 512GB, no ODD, Windows 10 Pro, Argintiu

Boxe hp

De unde sa cumperi Boxe hp?

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe hp relativ folositori produc un sunet la scara larga, cu o multime de autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai pronuntam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate obtine in continuare un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa mergeti cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si usor faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau traditionale despre piscina. Difuzoarele rezistente pot efectua fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti afla cu o caramida in sol despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii de rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul nostru pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul tine se poate descurca in piscina sau daca pur si usor iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Vorbitorii vin intr-o gama larga despre preturi. Nu presupuneti, totusi, ca cei mai multi bani poti obtine intotdeauna cel mai bun produs general. In general, modelele superioare suna mai bine, dar din moment in timp le lipseste caracteristicile pe care le puteti astepta pentru pret. Trucul exista sa obtineti cel mai bun sunet, impreuna cu functiile pe care le doriti, la un pret pe care vi-l puteti permite. Si, desigur, daca doriti sa gasiti despre toate aceste lucruri, puteti citi recenziile noastre despre fiecare vorbitor. 

In moment ce caracterul sonic despre baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in moment ce ofera inca muschi si dinamica. 

In cele din urma, unul sau doi boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe locuinta Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Aceste boxe hp compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate despre sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza intotdeauna intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti.