Logotipo

Boxe impact

Boxa Portabila Soundvox™ KBS-1305, Bluetooth, USB, TF Card, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Soundvox™ KBS-1305, Bluetooth, USB, TF Card, Negru

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxe cu Statie Activa Temeisheng, Conectivitate Bluetooth/ Port USB/ CardSD, Radio FM, Karaoke, Putere 360 W, Carcasa rezistenta, Negru

Microfon karaoke WS-858 , Boxa Inclusa, SD Card, USB, AUX Negru Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke WS-858 , Boxa Inclusa, SD Card, USB, AUX Negru

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Albastru, KATHODE Vezi Pretul
Share:

Microfon wireless profesional sistem karaoke cu Bluetooth 4.1 si boxe incorporate M3, Albastru, KATHODE

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic Vezi Pretul
Share:

Boxe Profesionale Active , Bluetooth , 1120 W RMS , cu Mixer Puternic

Microfon karaoke 858 Argentiu, boxa inclusa, SD Card, USB, Selling Depot Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke 858 Argentiu, boxa inclusa, SD Card, USB, Selling Depot

Microfon karaoke Rotosonic W-858 Roz boxa inclusa, Bluetooth, SD Card, USB, AUX Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke Rotosonic W-858 Roz boxa inclusa, Bluetooth, SD Card, USB, AUX

Microfon de Karaoke DOMDRIVE® cu Boxa incorporata, fara fir, Bluetooth, SD Card, USB, AUX, auriu Vezi Pretul
Share:

Microfon de Karaoke DOMDRIVE® cu Boxa incorporata, fara fir, Bluetooth, SD Card, USB, AUX, auriu

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Bose SoundLink Color II, Alb

Microfon karaoke Disco LED WS1816-Selling Depot, fara fir , cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu Vezi Pretul
Share:

Microfon karaoke Disco LED WS1816-Selling Depot, fara fir , cu Radio si Recorder, wireless sistem, profesional cu boxe si Bluetooth 4.1 M1, Auriu

Boxe impact

Cat costa Boxe impact?

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului este primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs. atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o incapere mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Aceste boxe compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ va permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o in acest mod despre configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe impact Bluetooth suna mult mai in stil corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul tau de incredere preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre 8 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare despre sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un sortiment Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Indiferent daca aveti un buget restrans sau sunteti gata sa stropiti banii, luati alegerea din selectia noastra de cele mai de incredere difuzoare stereo pentru muzica. Avem atat boxe de podea, cat si rafturi de carti despre recomandat, precum si boxe stereo desktop, active si wireless. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca despre la o pereche despre boxe impact - indiferent cat despre traditionale este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai de incredere boxe impact pe care le puteti cumpara, va va asigura ca veti gaseste cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa.