Logotipo

Boxe in engleza

Converse, Tricou cu imprimeu logo supradimensionat Split Box, Verde englez/Alb/Rosu, 152-160 CM Standard Vezi Pretul
Share:

Converse, Tricou cu imprimeu logo supradimensionat Split Box, Verde englez/Alb/Rosu, 152-160 CM Standard

Joc de societate Yu-Gi-Oh Speed Duel: Battle City Box, limba engleza, extensie Vezi Pretul
Share:

Joc de societate Yu-Gi-Oh Speed Duel: Battle City Box, limba engleza, extensie

Kid Vezi Pretul
Share:

Kid's Box Level 1 Pupil's Book British English 2nd Edition

Kid Vezi Pretul
Share:

Kid's Box Starter Class Book with CD-ROM British English 2nd Edition

Set educativ ce contine 10 carti in limba engleza despre Animale - Beginners Animals Box Set Vezi Pretul
Share:

Set educativ ce contine 10 carti in limba engleza despre Animale - Beginners Animals Box Set

Harry Potter Box Set - The Complete Collection - J.K. Rowling Vezi Pretul
Share:

Harry Potter Box Set - The Complete Collection - J.K. Rowling

Kid Vezi Pretul
Share:

Kid's Box Level 5 Activity Book with Online Resources British English, Joanna Kosta, Melanie Williams, Caroline Chapman

Primary Pronunciation Box with Audio CD, Caroline Nixon, Michael Tomlinson, Tomlinson, Michael Vezi Pretul
Share:

Primary Pronunciation Box with Audio CD, Caroline Nixon, Michael Tomlinson, Tomlinson, Michael

Kid Vezi Pretul
Share:

Kid's Box Level 5 Class Audio CDs (3) British English, Caroline Nixon, Michael Tomlinson, Tomlinson, Michael

Kid Vezi Pretul
Share:

Kid's Box Level 4 Pupil's Book British English, Joanna Kosta, Melanie Williams, Annette Capel

Boxe in engleza

Cat costa Boxe in engleza?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe in engleza nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, asa incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, de asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta exista mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate despre Chromecast si Sonos. . Este demn de remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau bune de piscina. Difuzoarele rezistente pot genera fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, vei descoperi cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, asa incat sa puteti sti daca difuzorul dumneavoastra se te ajuta pentru a descurca in piscina sau daca pur si simplu iti ramane intact intr-o usoara lumina. 

Pe langa tipul despre conexiune wireless, ii nevoie sa dezbateti la ce soi despre difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin anume de puternice. Difuzoarele mai importanti ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si adesea nu sunt portabile. 

Cel mai corect te imperechezi cu un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas in particular despre profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti face greu despre gasit ceva mai bun. 

Acestea sunt cele mai indrazneti si mai scumpe oferte din gama Evo Wharfedale si sunt pline despre atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer exista rezervat in stil normal pentru boxe mult mai scumpe, in moment ce soferii despre bass Kevlar cupole si gemeni au pus, de asemenea, aceste suporturi in exterior de multime. 

Cel mai corect te imperechezi intr-un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas anume de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, vei face greu de gasit ceva mai bun.