Logotipo

Boxe incorporabile

Boxa portabila cu Bluetooth si Radio FM, USB si microSD, Ritmo rosu cu acumulator incorporat Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth si Radio FM, USB si microSD, Ritmo rosu cu acumulator incorporat

Boxa portabila rezistenta la apa elSales Shower Speaker cu Bluetooth , microfon incorporat , ventuza de prindere , albastru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila rezistenta la apa elSales Shower Speaker cu Bluetooth , microfon incorporat , ventuza de prindere , albastru

Boxa portabila COOCHEER, EXTRA BASS, Wireless Bluetooth,M6 Pro, Efect de lumini, 24W, Rezistenta la apa IP68, TWS, Autonomie 20 ore, Microfon incorporat, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila COOCHEER, EXTRA BASS, Wireless Bluetooth,M6 Pro, Efect de lumini, 24W, Rezistenta la apa IP68, TWS, Autonomie 20 ore, Microfon incorporat, Negru

Boxa Anself X5 PRO, 20 W, Bluetooth 5.0, Wireless, Waterproof, Stereo, Microfon incorporat, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Anself X5 PRO, 20 W, Bluetooth 5.0, Wireless, Waterproof, Stereo, Microfon incorporat, Negru

Boxa Portabila Tronsmart, Mega Bluetooth 5.0, NFC, Micrfon incorporat, Control Vocal, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Tronsmart, Mega Bluetooth 5.0, NFC, Micrfon incorporat, Control Vocal, Negru

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru

Boxa portabila cu bluetooth incorporat pentru baie, rezistenta la apa, Urban Trends Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu bluetooth incorporat pentru baie, rezistenta la apa, Urban Trends

Boxa portabila Disco Light, radio incorporat, slot USB, Rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Disco Light, radio incorporat, slot USB, Rosu

Boxa Bluetooth Anself W5, Difuzoare duble, Super Bass, Microfon incorporat, Card TF, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxa Bluetooth Anself W5, Difuzoare duble, Super Bass, Microfon incorporat, Card TF, Maro

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru Vezi Pretul
Share:

Coloana 3 prize Schuko si doua USB incorporabila in blat Lift Box, finisaj negru

Boxe incorporabile

Ce pret are Boxe incorporabile?

Deoarece sunt o idee atat despre geniala pentru atat de multi dintre noi, exista o varietate uriasa de boxe incorporabile portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din fericire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai folosite boxe incorporabile portabile pe care le puteti gasiti in acest an. 

Chromecast exista raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare de sunet. Orice difuzor Chromecast poate fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca utilizati Google Home pentru asta). 

Cu cateva drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cateva care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In mod evident, aceste boxe incorporabile nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem de sunet central pentru incapere despre zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Asadar, fie iti doresti prima dumneavoastra pereche de boxe in timp ce construiti un sistem de muzica, modernizati o pereche veche despre boxe bugetare sau continuati la pauza cu cele mai exclusive boxe pe care sistemul dvs., odaie si finantele le pot gazdui, suntem aici pentru a va ajuta. Cititi mai departe pentru rotunjirea noastra a celor mai buni vorbitori hi-fi de pe piata chiar acum. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o asa de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au de oferit difuzoarele Contour 20i.  

Chromecast este raspunsul Google la AirPlay si functioneaza in sortiment similar. Dispozitivele Google Home / Nest accepta Chromecast, la fel ca multe difuzoare Wi-Fi si bare despre sunet. Orice difuzor Chromecast te ajuta pentru a fi incorporat in configuratia dvs. Google Home, inclusiv asistenta pentru grupari bazate pe odaie in aceeasi aplicatie ca difuzoarele Google Assistant si dispozitivele inteligente pentru acasa (daca folositi Google Home pentru asta).