Logotipo

Boxe indiana line tesi 262

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 661, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 661, negru

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, negre

Boxa de Centru Indiana Line Tesi 761, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa de Centru Indiana Line Tesi 761, negru

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 661, walnut Vezi Pretul
Share:

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 661, walnut

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 561, negru Vezi Pretul
Share:

Boxe de Podea Indiana Line Tesi 561, negru

Boxe de Raft Indiana Line Nota 260 X, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe de Raft Indiana Line Nota 260 X, negre

Boxe de Raft Indiana Line Diva 262, negru lucios Vezi Pretul
Share:

Boxe de Raft Indiana Line Diva 262, negru lucios

Boxe Raft Indiana Line Zero, negre Vezi Pretul
Share:

Boxe Raft Indiana Line Zero, negre

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, albe Vezi Pretul
Share:

Boxe de Exterior Indiana Line Nano.2, albe

Boxe de Raft Indiana Line Diva 252, negru lucios Vezi Pretul
Share:

Boxe de Raft Indiana Line Diva 252, negru lucios

Boxe indiana line tesi 262

De ce sa cumperi Boxe indiana line tesi 262?

Cu doi drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Nu este perfect - exista greu ca un produs secundar al sunetului sau incredibil, este scump datorita setului sau bogat despre caracteristici si, din pacate, nu poate fi folosit ca canale spate pentru o configurare home cinema. Dar daca ai bani, este greu sa dai vina pe Sonos Move cand vorbim de vanarea celui mai bun difuzor Bluetooth din lume. 

Acum aceste boxe nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente despre calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel de configurare hi-fi, atunci iti puteti bucura de ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.  

Acest nou woofer despre opt inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid despre unda, veti cumpara o imagine stereo si mai generoasa care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe indiana line tesi 262. 

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Cel mai in stil corect te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape despre un perete, apoi vei fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet de aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas distinct de profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. La un spatiu mic, vei face greu despre gasit ceva mai bun. 

In cele din urma, cateva boxe indiana line tesi 262 Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe indiana line tesi 262 intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica.