Boxe inteligente google

★★★★☆

Sa achizitionezi boxe inteligente google nu a fost niciodata atat de usor si de aceea am facut tot posibilul pentru a crea cea mai mare varietate de produse care iti vor oferi decizia finala pe care ti-o doresti. Nu mai astepta!

Special pentru tine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este semnificația la boxe inteligente google?

Anunțul Google privind dispozitivele Google Home și Google Now i-a făcut pe mulți să se întrebe care este semnificația acestuia. Iată câteva răspunsuri:

Google Home este adesea un difuzor gestionat prin voce pe care îl puteți folosi pentru a vă controla dispozitivele actuale de acasă, cum ar fi aerul condiționat și televizorul.

Google Now ar putea fi un serviciu care oferă informații despre vreme, trafic, printre alte subiecte.

Dispozitivele Google Right Now sunt perfecte pentru persoanele care trebuie să poată controla unitățile din casa lor dintr-un singur loc.

Care sunt principalele puncte forte ale boxe inteligente google?

Yahoo a făcut furori în universul tehnologic cu inovațiile sale precum Chromebook Pixel, Home Assistant și Google Home. Poate că și-au creat propria linie de difuzoare bune numite Google House Mini împreună cu Google Home. Care sunt câteva dintre avantajele angajării boxe inteligente google?

Unele dintre avantajele utilizării includ:

Sunt pur și simplu ușor de utilizat. Doar conectați-le la computer și vor porni.

Sunt ușor de controlat. Spuneți doar Alexa, întrebați Google Home și vor fi lansate.

Pot fi foarte accesibile. Le puteți cumpăra pentru doar 50 RON.

Sunt extrem de precise. Google se uită la ele de puțin timp și în ultimul timp au fost foarte precise în ceea ce ar putea spune.

Acestea sunt foarte confortabile. Le poți controla de oriunde în lume.

Care sunt neajunsurile boxe inteligente google?

Google oferă o mulțime de avantaje în ceea ce privește sistemul audio inteligent. Sunt foarte ușor de utilizat și se conectează la multe dispozitive. Cu toate acestea, există unele dezavantaje în utilizare.

Un dezavantaj este că nu sunt foarte precise. Uneori nu ascultă ceea ce spui și cu siguranță îți vor da un răspuns care nu este ceea ce ți-ai dorit. Un dezavantaj suplimentar este că nu sunt foarte zgomotoase. Este posibil să nu puteți auzi ceea ce spuneți dacă vă aflați într-o cameră cu alte persoane.

În general, sunt o modalitate excelentă de a adăuga unele capacități casei tale. Cu toate acestea, ar trebui să fii conștient de aceste dezavantaje și să fii pregătit să le folosești într-un mod diferit decât ai face un vorbitor constant.

Care sunt efectele nocive ale boxe inteligente google?

Ele pot fi folosite pentru a colecta date personale despre utilizatori, iar acestea pot fi folosite pentru a viza reclame și apoi pentru a vinde produse.

Ele pot fi folosite pentru a urmări utilizatorii, care este adesea folosit pentru a urmări mișcările și exercițiile acestora.

Acestea pot fi folosite pentru a urmări gândurile utilizatorilor, pe lângă emoții, care pot fi folosite pentru a comercializa produse sau pentru a urmări preferințele personale ale utilizatorilor.

Acestea pot fi folosite pentru a acorda atenție muzicii și a viziona videoclipuri fără permisiunea utilizatorilor, care pot fi folosite pentru a colecta date despre interesele și comportamentul utilizatorilor.

Acestea pot fi folosite pentru a observa locația utilizatorilor, care pot fi folosite pentru a viza anunțuri și pentru a vinde produse.

Linia de produse de difuzoare inteligente de la Google este extraordinară, dar cu siguranță va fi un produs care a furat cu adevărat spectacolul în acest an pe prima pagină a motoarele de căutare. Folosind deblocarea pe Google House Mini, Yahoo și Google au creat un produs care nu este doar convenabil de utilizat și ideal pentru control vocal, dar poate avea și câteva caracteristici cu adevărat inteligente care îl fac să iasă în evidență față de concurență. De exemplu, Yahoo Home poate fi folosit ca prezentator, cameră digitală și chiar un frigider nou; cuplat cu integrarea Asistentului Google este practic grozav. Dacă sunteți în căutarea unei soluții convenabile și ușor de utilizat pentru a vă controla mediul de acasă, Google Home este cu siguranță produsul pentru dumneavoastra.

Există multe tipuri diferite, deși toate vă permit să controlați dispozitivele din propria casă cu comenzi de cuvinte. Unele dintre cele mai noi boxe inteligente google au chiar și busolă încorporată și funcții de monitorizare a ritmului cardiac.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult