Logotipo

Boxe intex

Sistem de boxe Intex 2.1 Profesional ,Cu Port USB, Radio FM si Telecomanda inclusa, Putere 40 W RMS , Alimentare AC 220V ~ 240V/50Hz , Impedanta 4 Ohmi , Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem de boxe Intex 2.1 Profesional ,Cu Port USB, Radio FM si Telecomanda inclusa, Putere 40 W RMS , Alimentare AC 220V ~ 240V/50Hz , Impedanta 4 Ohmi , Negru

Sistem audio 2.1 980W Intex, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio 2.1 980W Intex, Negru

Boxe profesionale INTEX DS-461-XC, 2 x 60 W, Karaoke, 2 Microfoane Wireless, Telecomanda Vezi Pretul
Share:

Boxe profesionale INTEX DS-461-XC, 2 x 60 W, Karaoke, 2 Microfoane Wireless, Telecomanda

Set 2 Boxe Audio Active Intex cu conectori Usb , SD card , Functia Bluetooth , 2 microfoane wireless , joc de lumini , Telecomanda Inclusa , Culoare Negru , Aspect placut Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Audio Active Intex cu conectori Usb , SD card , Functia Bluetooth , 2 microfoane wireless , joc de lumini , Telecomanda Inclusa , Culoare Negru , Aspect placut

Set 2 boxe cu amplificare si MP3, putere 60W, model Intex DJ420K Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe cu amplificare si MP3, putere 60W, model Intex DJ420K

Sistem boxe Intex 2.1 cu USB, Radio si Telecomanda, 40 W RMS Vezi Pretul
Share:

Sistem boxe Intex 2.1 cu USB, Radio si Telecomanda, 40 W RMS

Piscina gonflabila Intex - Play Box, roz, 85 x 85 x 23 cm Vezi Pretul
Share:

Piscina gonflabila Intex - Play Box, roz, 85 x 85 x 23 cm

Boxe calculator USB Intex IT-357, alb Vezi Pretul
Share:

Boxe calculator USB Intex IT-357, alb

Sistem audio 5.1 SD, USB, FM IT-601 Intex, Negru Vezi Pretul
Share:

Sistem audio 5.1 SD, USB, FM IT-601 Intex, Negru

Piscina gonflabila Intex - Play Box, verde, 85 x 85 x 23 cm Vezi Pretul
Share:

Piscina gonflabila Intex - Play Box, verde, 85 x 85 x 23 cm

Boxe intex

De ce sa cumperi Boxe intex?

Deoarece sunt o idee atat de buna pentru atat de multi dintre noi, este o gama uriasa despre boxe intex portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din multumire pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai prestigioase boxe intex portabile pe care le puteti gasiti in acest an. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate obtine in continuare un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai geniala decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Pe hartie, exista putin sa diferentiezi noul Spektor 3 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc de formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta de la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole despre 25 mm si driverul de 13 cm.  

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul domnia voastra nu este foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o odaie mica, aveti in cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat exista mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. La fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in sol de Google. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia despre sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in exterior despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv produsele Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta despre pe iPhone sau iPad la o calitate mai fantastica decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti afla prea multe utilitati in el. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare de sunet, placi despre sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe intex nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru odaie despre zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere.