Logotipo

Boxe itt

Penar cu fermoar ZIPIT Beast Storage box - verde Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Beast Storage box - verde

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri albastre Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri albastre

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - mov Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - mov

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri verzi Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri verzi

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - roz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar, cu separator, ZIPIT Wildlings Storage box - roz

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - turcoaz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - turcoaz

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri roz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri roz

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri color asortate Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri color asortate

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - roz Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Wildling Storage box - roz

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri mov Vezi Pretul
Share:

Penar cu fermoar ZIPIT Colorz Storage box - triunghiuri mov

Boxe itt

Cat costa Boxe itt?

In cele din urma, unul boxe itt Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe itt intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

In moment ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel despre claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

In cele din urma, cinci boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe incapere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

In timp ce caracterul sonic de baza exista instantaneu familiar, vorbitorii Meta au castigat un nivel de claritate si finete la care originalele au inteles doar, sunand curat in timp ce ofera inca muschi si dinamica. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un sortiment Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in teren de Google. 

Cu cateva drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move exista proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, cinci care se descoperi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele.