Logotipo

Boxe jamo studio 180

Set 2 Boxe de Podea Jamo C 97 II, 180 W, Negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe de Podea Jamo C 97 II, 180 W, Negru

Boxa Audio Radioficare 100V Studio-M YWS-501 Vezi Pretul
Share:

Boxa Audio Radioficare 100V Studio-M YWS-501

Boxe PC 2x2W Optimal Speakers, ACME, cu alimentare USB Vezi Pretul
Share:

Boxe PC 2x2W Optimal Speakers, ACME, cu alimentare USB

Boxa Portabila Jamo DS1, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Jamo DS1, neagra

Boxa Portabila Jamo DS1, alba Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Jamo DS1, alba

Boxa Portabila Jamo DS2, alba Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Jamo DS2, alba

Boxa Portabila Jamo DS2, neagra Vezi Pretul
Share:

Boxa Portabila Jamo DS2, neagra

Rolling Stones The - Studio Albums Vinyl Collection 1971-2016 [180g LP Box] (20vinyl) Vezi Pretul
Share:

Rolling Stones The - Studio Albums Vinyl Collection 1971-2016 [180g LP Box] (20vinyl)

Boxa bluetooth portabila retro 15W Madison Vezi Pretul
Share:

Boxa bluetooth portabila retro 15W Madison

Sistem sonorizare, Cafe-Bar-Restaurant, Basic Wall, Alb, 2x50w 4 boxe, 50m cablu Vezi Pretul
Share:

Sistem sonorizare, Cafe-Bar-Restaurant, Basic Wall, Alb, 2x50w 4 boxe, 50m cablu

Boxe jamo studio 180

Ce pret are Boxe jamo studio 180?

Daca doriti sunet in toata casa, veti avea necesitate de mai mult de un difuzor. In pamant sa jonglezi imperecherea Bluetooth cu fiecare sau sa duci fizic un difuzor din odaie in camera, un sistem de sunet cu mai multe camere exista calea despre urmat. Din fericire, sunetul cu mai multe camere exista mai comun si mai usor de utilizat ca niciodata. Audio multi-camera este exact cum suna: redarea audio in mai multe camere. Inseamna ca un sistem poate gestiona mai multe boxe jamo studio 180 simultan, jucand despre la una sau mai multe surse despre sunet la trei sau mai multe boxe jamo studio 180 la un moment dat. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre 9 inci. Nu, nu te ajuta pentru a alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului exista impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Este o afirmatie indrazneata, in special cu cantitatea mica despre vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio de top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul dvs nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea este mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o odaie mica, aveti in cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mica un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Cu cateva drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe incapere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult peste difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se gasi solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

In cele din urma, patru boxe Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt de obicei la fel de complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe camere Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Cel mai bine te imperechezi cu un amper destul de puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi vei fi tratat cu un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu va puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note de bas exceptional de profunde, dar soldul tonal general exista in regula, iar compromisul este focus si claritate. La un spatiu mic, veti genera greu de gasit ceva mai bun.