Logotipo

Boxe jb systems

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A80, Nuc, 100W

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Negru, 100W

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Rosu, 100W Vezi Pretul
Share:

Set 2 Boxe Platinum Audio Systems Hi-Fi Airpulse A100, Rosu, 100W

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10

Boxa portabila Avantree SP860, 2in1 Radio FM si boxa bluetooth 5.0, antena telescopica, autonomie pana la 15h, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Avantree SP860, 2in1 Radio FM si boxa bluetooth 5.0, antena telescopica, autonomie pana la 15h, negru

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3

Set spuma poliuretanica Pure Box Pro A+B, 22.5+22.6kg, Polychem Systems Vezi Pretul
Share:

Set spuma poliuretanica Pure Box Pro A+B, 22.5+22.6kg, Polychem Systems

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W

Boxe jb systems

De ce sa cumperi Boxe jb systems?

Aceste boxe jb systems compacte pentru rafturi sunt ambalate cu caracteristici si extrem de versatile. Bluetooth apt-X activ iti permite sa transmiteti muzica difuzoarelor in calitate de sunet asemanatoare CD-ului, o intrare optica inseamna ca sunt simplu conectate la un televizor. Prefera analogul?  Puteti utiliza mereu intrarea AUX pentru a le asocia cu o placa turnanta sau a conecta unele casti. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam despre 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio despre calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate poti gasi in continuare un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir poate fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar acum cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe camere exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca exista tot Alexa in sol de Google. 

Cu trei drivere despre calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox este modelul meu preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga de 4 inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton despre bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Pe hartie, este putin sa diferentiezi noul Spektor 8 al lui Dali de oricare dintre principalii lor rivali: difuzoarele se lipesc despre formula clasica despre standmounter bugetara, cum ar fi Superglue se lipeste despre degete. Acestea ofera tot ceea ce ne-am astepta despre la o cutie tipica despre 200 GBP / 200 USD aici, despre la configuratia driverului cu doua sensuri si reglarea bass-ului portat chiar pana la tweeterul cupole de 25 mm si driverul despre 13 cm.