Logotipo

Boxe kenwood

Set Difuzoare Auto Kenwood Ovale 15 x 23 cm - 6 x 9 Inch , 2 x 45 W , 30 Hz-22 kHz , 3 Cai Vezi Pretul
Share:

Set Difuzoare Auto Kenwood Ovale 15 x 23 cm - 6 x 9 Inch , 2 x 45 W , 30 Hz-22 kHz , 3 Cai

Set difuzoare Kenwood KFC-E1365, 2 cai, diametru 13 cm, 30W RMS, grile incluse Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare Kenwood KFC-E1365, 2 cai, diametru 13 cm, 30W RMS, grile incluse

Subwoofer pasiv Kenwood KSC-W1200B, incinta tip cutie, diametru difuzor 30cm, 300W RMS Vezi Pretul
Share:

Subwoofer pasiv Kenwood KSC-W1200B, incinta tip cutie, diametru difuzor 30cm, 300W RMS

Subwoofer amplificat Kenwood KSC-SW11, 150W RMS, telecomanda cu fir, carcasa din aluminiu Vezi Pretul
Share:

Subwoofer amplificat Kenwood KSC-SW11, 150W RMS, telecomanda cu fir, carcasa din aluminiu

Amplificator auto cu 4 canale Kenwood KAC-7406 Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 4 canale Kenwood KAC-7406

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 2 canale Kenwood KAC-PS702EX, 2 x 70W RMS, 4 Ω

Amplificator auto cu 1 canal Kenwood KAC-6104D, 1 x 200W RMS, 2Ω Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 1 canal Kenwood KAC-6104D, 1 x 200W RMS, 2Ω

Set difuzoare Kenwood KFC-E130P, 2 cai, 30W RMS, diametru woofer 13 cm, grile incluse Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare Kenwood KFC-E130P, 2 cai, 30W RMS, diametru woofer 13 cm, grile incluse

Amplificator auto cu 4 canale Kenwood XR400-4 Vezi Pretul
Share:

Amplificator auto cu 4 canale Kenwood XR400-4

Set difuzoare auto coaxiale, 3 cai, 17cm, 80W RMS, Kenwood KFC-PS1795 Vezi Pretul
Share:

Set difuzoare auto coaxiale, 3 cai, 17cm, 80W RMS, Kenwood KFC-PS1795

Boxe kenwood

Cat costa Boxe kenwood?

Acestea sunt cele mai importanti si mai scumpe oferte din diversitate Evo Wharfedale si sunt pline de atata tehnologie incat a trebuit sa verificam dublu pretul. Tweeterul Air Motion Transformer este rezervat in mod normal pentru boxe kenwood mult mai scumpe, in moment ce soferii de bass Kevlar cupole si gemeni au pus, despre asemenea, aceste suporturi in afara despre multime. 

Este o afirmatie indrazneata, in particular cu cantitatea mare de vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul exista subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele ore ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai conversam de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul poate gasiti in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai fantastica decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless. 

Acest nou woofer de doi inci (dimensiunea mijlocie in zece linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, veti poti gasi o imagine stereo si mai generoasa care iti permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu exista nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe kenwood. 

Deoarece sunt o idee atat despre buna pentru atat de multi dintre noi, este o diversitate uriasa de boxe portabile din care sa alegeti. Aceasta exista o veste grozava, dar inseamna ca poate fi o provocare sa faci alegerea corecta. Din bucurie pentru dvs., am facut cercetarea si testarea, ceea ce inseamna ca suntem intr-o pozitie excelenta pentru a selecta cele mai traditionale boxe portabile pe care le puteti poti cumpara in acest an. 

Cea mai buna calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe - indiferent cat despre cunoscute ar fi putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra de cele mai exceptionale boxe stereo pe care le puteti cumpara, iti va asigura ca vei gasiti cel mai bun sunet posibil din sistemul audio de acasa. 

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati despre testare despre ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori face toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram mereu ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.