Logotipo

Boxe klipsch

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony

Pereche boxe Klipsch R-820F, 150W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-820F, 150W RMS

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS

Boxe klipsch

De ce sa cumperi Boxe klipsch?

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in acest moment cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe odaie este realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente de acasa, doar ca este tot Alexa in teren de Google. 

Acest nou woofer de sase inci (dimensiunea mijlocie in 7 linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei gaseste o imagine stereo si mai intinsa care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple majoritatea a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul voi ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un procedeu Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Majoritatea boxe klipschlor noi disponibile ofera un fel despre suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin de electronice iti putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dvs. ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un mod Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

In cele din urma, cinci boxe Bluetooth accepta retele despre conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care poate oferi o alternativa la utilizarea retelei despre domiciliu pentru a transmite muzica. 

Nu toate difuzoarele portabile sunt construite pentru a fi transportate in aer liber sau traditionale despre piscina. Difuzoarele rezistente pot realiza fata stropilor, gropilor, picaturilor si gunk-ului si continua sa functioneze. Daca incercati acest lucru cu difuzoarele care nu sunt rugate din aceasta lista, veti gasi cu o caramida in pamant despre un dispozitiv audio. Cautati boxe cu rating IPX si garantii despre rezistenta la apa si soc daca doriti sa le transportati pe plaja, lac, partii sau canalizari. Ghidul meu pentru evaluarile IP explica ce inseamna aceste numere, astfel incat sa puteti sti daca difuzorul domnia voastra se poate descurca in piscina sau daca pur si simplu va ramane intact intr-o usoara lumina. 

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme despre difuzoare home theater, cum ar fi bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In sortiment evident, aceste boxe klipsch nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, este probabil cea mai geniala alegere.