Logotipo

Boxe klipsch pareri

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony

Pereche boxe Klipsch R-820F, 150W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-820F, 150W RMS

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS

Boxe klipsch pareri

Cat costa Boxe klipsch pareri?

Cu patru drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, doi care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Cu exceptia cazului in care portabilitatea exista in topul listei de prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime de vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu este pentru toata lumea, dar daca difuzorul dumneavoastra nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem de sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in sol sa umple doar o camera mica, tineti cont despre dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat poate fi mai tare, in timp ce suna bine. 

Cel mai bine te imperechezi intr-un amper destul despre puternic si pozitionezi difuzoarele aproape de un perete, apoi veti fi tratat intr-un sunet rapid, receptiv si dinamic. Nu iti puteti astepta ca un cabinet despre aceasta dimensiune sa furnizeze note despre bas distinct despre profunde, dar soldul tonal general este in regula, iar compromisul exista focus si claritate. Pentru un spatiu mic, veti face greu de gasit ceva mai bun. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba despre vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre peste 100 despre ani in revizuirea, testarea si scrierea despre electronice despre consum. Avem facilitati de testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori efectua toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului de testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Este o afirmatie indrazneata, anume cu cantitatea mare despre vorbitori de pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai corect ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Cea mai fantastica calitate a sunetului stereo posibila provine inca de la o pereche de boxe klipsch pareri - indiferent cat de folosite este putut deveni difuzoarele wireless cu o singura cutie. Gama noastra despre cele mai apetisante boxe klipsch pareri pe care le puteti cumpara, va va asigura ca vei poti obtine cel mai bun sunet posibil din sistemul audio despre acasa.