Logotipo

Boxe klipsch pret

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ Klipsch R-100SW, negru Negru

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe active Klipsch R-51PM, 2X 60W RMS

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch Three W/GVA Matte Black , Negru

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Walnut, Maro

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Wireless Klipsch The One II Matte Black, Negru

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Sistem de Boxe 2.1 Klipsch Promedia, sateliti si subwoofer, bluetooth, negru

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-625FA, 175W RMS

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony Vezi Pretul
Share:

Boxe de raft Klipsch RP-500M Ebony

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS Vezi Pretul
Share:

Set 2 boxe Klipsch RP-500SA, 75W RMS

Pereche boxe Klipsch R-620F, 100W RMS Vezi Pretul
Share:

Pereche boxe Klipsch R-620F, 100W RMS

Boxe klipsch pret

Ce pret are Boxe klipsch pret?

Este o afirmatie indrazneata, in particular cu cantitatea mare de vorbitori despre pe piata curenta. Suntem alaturi, dar stim ca sunetul este subiectiv, iar ceea ce ni se pare cel mai bine ar putea fi diferit pentru altii. Daca nu sunteti sigur ca vorbitorii Triton Five sunt potriviti pentru dvs., puteti fi mai fericiti cu una dintre celelalte recomandari ale noastre. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass este profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Ce Hi-Fi? echipa are o experienta despre mai sus de 100 de ani in revizuirea, testarea si scrierea de electronice de consum. Avem facilitati despre testare de ultima generatie la Londra si Bath, unde echipa noastra despre experti recenzori realiza toate testele noastre interne. Acest lucru ne ofera un control complet asupra procesului despre testare, asigurand consecventa. Ne asiguram intotdeauna ca petrecem mult timp cu difuzoarele, incercand-le cu electronice diferite, in pozitii diferite si cu muzica diferita.  

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, de asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum este bare despre sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In procedeu evident, aceste boxe klipsch pret nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera despre zi sau birou, este probabil cea mai buna alegere. 

Acest nou woofer de 8 inci (dimensiunea mijlocie in 5 linie) se combina intr-un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei poti obtine o imagine stereo si mai cuprinzatoare care va permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime despre amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape despre camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Difuzoarele Amazon Echo si asistentul vocal Alexa nu au acceptat initial audio cu mai multe camere, dar platforma Echo / Alexa a fost actualizata, iar in momentul asta cele mai recente difuzoare Alexa pot fi grupate si aranjate ca orice alt sistem cu mai multe camere. Pentru fel ca Chromecast, configurarea audio Echo cu mai multe locuinta exista realizata prin aceeasi aplicatie ca asistentul vocal si dispozitivele inteligente despre acasa, doar ca exista tot Alexa in sol despre Google. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii de banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a gaseste in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii de banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei de date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid exista destinat difuzoarelor wireless.