Logotipo

Boxe la jumate ro

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak Vezi Pretul
Share:

Subwoofer activ QSM Germany-bx18A12 / 1000 W peak

Boxa portabila Denver BTB-60, radio Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTB-60, radio

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 130 RO

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM-BX15BTST cu USB/SD/BT/Microfon Wireless

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO Vezi Pretul
Share:

Veioze si lampi, Deco-Box, Ray of Light, lemn masiv, tip buturuga, bec led, design Made in RO

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 110 RO

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 170 RO Vezi Pretul
Share:

Boxe Incorporabile Tavan/Perete Davis Acoustics 170 RO

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140 Vezi Pretul
Share:

Boxa Ipod/Iphone Denver IFI-140

Boxa portabila Denver BTS-63 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila Denver BTS-63

Boxa activa portabila QSM 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa portabila QSM 10' cu USB, SD, FM, BT cu microfon

Boxe la jumate ro

Cat costa Boxe la jumate ro?

Cu trei drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute despre surse wireless, capabilitati cu mai multe camere si tehnologie inteligenta despre reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, unul sau doi care se afla solid alaturi despre difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Acest nou woofer despre patru inci (dimensiunea mijlocie in 10 linie) se combina intr-un tweeter cupole de matase despre 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita despre ghid de unda, vei poti avea o imagine stereo si mai cuprinzatoare care iti permite sa va imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din odaie in odaie in casa ta. 

In cele din urma, doi boxe la jumate ro Bluetooth accepta retele de conectare, inlantuire si plasa care conecteaza mai multe boxe la jumate ro intre ele. Acestea nu sunt despre obicei la fel despre complexe sau robuste ca sistemele cu mai multe odaie Wi-Fi, dar sunt o optiune simpla care te ajuta pentru a oferi o alternativa la utilizarea retelei de domiciliu pentru a transmite muzica. 

Platforma AirPlay despre la Apple exista solutia de sunet multi-camera prietenoasa cu iOS si OSX. Nu exista difuzoare AirPlay despre prima parte in afara despre Apple HomePod, dar multe alte difuzoare Wi-Fi, inclusiv cumparaturile Sonos, accepta AirPlay. Va permit sa transmiteti cu usurinta de pe iPhone sau iPad la o calitate mai geniala decat Bluetooth, dar daca sunteti un utilizator Android, nu veti descoperi prea multe utilitati in el. 

Compromisul este ca sistemele de muzica Wi-Fi necesita o retea Wi-Fi la care sa va conectati, de asemenea incat acestea nu pot fi utilizate portabil cu smartphone-ul dvs., cum este difuzoarele Bluetooth (desi multe ofera imperecherea Bluetooth ca rezerva). Diferitele standarde Wi-Fi inseamna, despre asemenea, ca diverse servicii ar putea fi sau nu disponibile pentru a transmite dispozitivul, desi aceasta este mai putin o problema decat a fost in trecut, datorita listelor indelungate ale serviciilor terte acceptate de Chromecast si Sonos. . Este demn despre remarcat faptul ca noul Sonos Move accepta streamingul Wi-Fi si Bluetooth, in acest fel incat compatibilitatea nu exista deloc o problema. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe la jumate ro relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, de asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare.