Logotipo

Boxe lab

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, negru

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, rosu

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, alb

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, cognac Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, cognac

Boxa Activa Portabila Geneva Touring XS, Bluetooth, cognac Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Portabila Geneva Touring XS, Bluetooth, cognac

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Acustica, rosu

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, cognac Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, cognac

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, rosu Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Portabila Geneva Touring M, Bluetooth, rosu

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, alb Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, alb

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, negru Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa Bluetooth Geneva Classic S, FM Radio, DAB, negru

Boxe lab

De ce sa cumperi Boxe lab?

Cu exceptia cazului in care portabilitatea este in topul listei despre prioritati, calitatea sunetului exista primordiala. O multime despre vorbitori nu ofera prea multe functii, dar produc audio despre top. Big bass-ul nu exista pentru toata lumea, dar daca difuzorul voi nu exista foarte mic, ar trebui sa poata reproduce frecventele joase cu exactitate, fara a denatura volumele mari. Claritatea exista mai importanta decat puterea pura, iar un sunet echilibrat si curat ar trebui sa fie obiectivul dvs atunci cand faceti cumparaturi pentru un difuzor. Daca doriti un sistem despre sunet care sa poata conduce o petrecere intreaga in pamant sa umple doar o odaie mica, tineti cont de dimensiunea vorbitorului; in general, cu cat este mai mare un difuzor, cu atat te ajuta pentru a fi mai tare, in moment ce suna bine. 

Cu doi drivere de calitate, o aplicatie solida care deblocheaza redarea din sute de surse wireless, capabilitati cu mai multe locuinta si tehnologie inteligenta de reglare audio care modifica iesirea pe baza imprejurimilor imediate ale vorbitorului, Sonos Move este proiectat cu mult mai sus de difuzorul Bluetooth mediu. Este un difuzor versatil, trei care se afla solid alaturi de difuzoarele Sonos construite pentru acasa pe care compania si-a pus numele. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa de boxe Bluetooth suna mult mai in mod corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma de pilula lunga despre trei inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere despre dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca exista putin noroios. 

Nu iti fi o surpriza faptul ca aceste boxe lab relativ importanti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Sonic, ei lovesc tare, ofera detalii abundente si produc un sunet muzical si coeziv. Bass exista profund, dar agil, contribuind la realizarea unei scari impresionante si a unei dinamici puternice. Este vorba de vorbitori interesanti, care intra intr-adevar in viata cand au aparut tare.  

Nu va fi o surpriza faptul ca aceste boxe relativ indrazneti produc un sunet la scara larga, cu o multime despre autoritati capabile sa mearga frumos si tare. Dar ofera, despre asemenea, transparenta si subtilitate, contribuind la asigurarea unei prezentari naturale, usoare. 

Acum aceste boxe lab nu sunt ieftine si ar trebui sa le luati in considerare numai daca aveti un sistem cu componente de calitate similara (si, ca urmare, pret similar). Dar daca aveti o astfel de configurare hi-fi, atunci va puteti bucura despre ceea ce au despre oferit difuzoarele Contour 20i.