Logotipo

Boxe ld

Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Halloween, Forma dracusor - Negru Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Halloween, Forma dracusor - Negru

Set 2 x Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Sunet stereo, Halloween, Forma dracusor - Rosu si Negru Vezi Pretul
Share:

Set 2 x Boxa portabila, Deavolo, LD-1, Bluetooth 4.1, Sunet stereo, Halloween, Forma dracusor - Rosu si Negru

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 10

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 8 Vezi Pretul
Share:

Boxa portabila cu Bluetooth LD Systems Roadjack 8

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3 Vezi Pretul
Share:

Boxa activa LD Systems STINGER 12A G3

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W Vezi Pretul
Share:

Boxa Activa LD Systems Stinger 12A 500W

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A2000LD2, 20 cm, 700W Vezi Pretul
Share:

Subwoofer auto pasiv Pioneer TS-A2000LD2, 20 cm, 700W

Sistem de sunet complet LD DAS 240W Vezi Pretul
Share:

Sistem de sunet complet LD DAS 240W

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White Vezi Pretul
Share:

Boxa pasiva LD Systems SAT 242 G2 White

Boxe ld

De ce sa cumperi Boxe ld?

Pe langa difuzoarele individuale, puteti gasi, despre asemenea, perechi stereo concepute pentru computere desktop si sisteme de difuzoare home theater, cum ar fi bare de sunet, placi de sunet si home-theaters-in-a-box. In soi evident, aceste boxe ld nu sunt deloc portabile, dar daca doriti un sistem despre sunet central pentru camera de zi sau birou, exista probabil cea mai geniala alegere. 

Pe langa tipul de conexiune wireless, ii nevoie sa va ganditi la ce stil de difuzor doriti. Difuzoarele mai mici, cu baterie (de obicei Bluetooth) sunt utile pentru ca le puteti duce oriunde, dar nu devin exceptional de puternice. Difuzoarele mai folositori ofera, in general, un sunet mai complet si un bas mai bogat, dar pot fi mai scumpe si de multe ori nu sunt portabile. 

Acest nou woofer de cinci inci (dimensiunea mijlocie in 8 linie) se combina cu un tweeter cupole despre matase de 1 inch pentru a oferi un raspuns remarcabil cu spectru complet pe fiecare parte. Si cu o tehnologie imbunatatita de ghid de unda, vei obtine o imagine stereo si mai intinsa care va permite sa iti imbinati mixurile cu detalii impresionante. Volumul nu este nici o problema, o multime de amplificari la bord oferind suficienta putere pentru a umple marea majoritate a spatiilor si, cu siguranta, suficient pentru ascultarea aproape de camp - pentru care au fost concepute aceste boxe. 

Pentru ca un difuzor sa fie portabil, trebuie sa fie atat mic cat si usor pentru a putea transporta cu usurinta si sa fie echipat cu o baterie, de asemenea incat sa poata rula fara a fi conectat. Desigur, ,,mici" si ,,usoare" sunt relative; boxe ld minuscule cu carabiniere iti permit sa le fixati pe rucsac si sa le luati pe drumetii, in timp ce difuzoarele mult mai folositori si mai grele ar putea fi destinate doar sa fie luate din incapere in camera in casa ta. 

Probabil ca nu ati auzit despre Tribit, dar linia sa despre boxe Bluetooth suna mult mai corect decat ar trebui pentru pret. StormBox exista modelul nostru preferat. Are drivere cu tragere dubla si radiatoare pasive in forma despre pilula lunga despre zece inci. Nu, nu poate alimenta singur o petrecere de dans trance, dar claritatea sunetului este impresionanta si are un buton de bas distractiv suplimentar, care adauga un pic surprinzator, daca este putin noroios. 

Majoritatea boxelor noi disponibile ofera un fel de suport wireless, indiferent daca sunt difuzoare pentru biciclete clip-on sau bare de sunet mari. Cu unele exceptii, orice difuzor pe care il ridicati la un magazin despre electronice va putea transmite audio fie prin Bluetooth, fie prin Wi-Fi. Difuzorul dumneavoastra ar putea chiar sa poata gestiona ambele metode wireless. Verificati daca difuzorul Wi-Fi are un soi Bluetooth pentru utilizarea acestuia din mers. 

Asa cum am mentionat anterior, in primele zile ale audio wireless Bluetooth a fost cu mult inferioara standardelor Wi-Fi din cauza latimii despre banda limitate si a compresiei audio. Aceste probleme au fost rezolvate in mica masura, iar Bluetooth 4.0 (ca sa nu mai vine vorba de 5.0) si codec-urile audio relevante pot transmite audio de calitate excelenta. Wi-Fi-ul te ajuta pentru a cumpara in urmatoarele randuri un avantaj doar datorita latimii despre banda disponibile, iar daca doriti sa ascultati muzica fara pierderi pe servicii precum Tidal, probabil ca ar trebui sa continuati cu Wi-Fi prin Bluetooth. Desigur, o conexiune cu fir te ajuta pentru a fi mai buna decat ambele datorita vitezei despre date mai rapide pentru semnalele digitale sau pur si simplu faptului ca firul poarta sunetul analog fara nicio conversie. Dar acest ghid este destinat difuzoarelor wireless.